Σεβασμός

Story Info
Μια γυναίκα εκδικείται τον άντρα της. (Greek)
3k words
4.9
7.9k
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here
BikerT
BikerT
25 Followers

Σεβασμός!

Ήταν ένα βράδυ συνηθισμένο,

μόλις είχα σχολάσει από την δουλειά και ετοιμαζόμουνα να γυρίσω σπίτι.

Η ζέστη πολλή, μέσα καλοκαιριού βλέπεις. Η διάθεση καλή παρά την κούραση της μέρας.

Έβγαλα το κινητό και τηλεφώνησα στην γυναίκα μου. Όλοι ήταν καλά Περνούσαν όμορφα στην παραλιακή πόλη που είχαν πάει για διακοπές.

Έκλεισα το τηλέφωνο χαμογελαστός, πάντα μου έφτιαχνε την διάθεση να μιλάω μαζί της.

Αποφάσισα να μην πάω κατευθείαν στο σπίτι αλλά να σταματήσω για ένα ποτό σε ένα μικρό μπαράκι, στο κέντρο της Αθήνας.

Σταμάτησα την μηχανή απ' έξω και με το κράνος στο χέρι μπήκα μέσα. Όπως το περίμενα, λίγος κόσμος, καλή μουσική, αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν.

Κάθισα στο μπαρ, εξάλλου δεν σκόπευα να μείνω για πολύ. Ένα δύο ποτά και μετά δρόμο.

Χαζεύοντας τα πρόσωπα στο μαγαζί την είδα. Όχι εντυπωσιακή, αλλά το στυλ που μου αρέσει, ωραίο χαμόγελο, έξυπνα μάτια , φαινόταν να μην δίνει σημασία γύρω της. Καθόταν μόνη της με ένα ποτήρι μπροστά της. Άναψε τσιγάρο και το βλέμμα της περιεργάστηκε τον χώρο. Διασταυρώθηκαν οι ματιές μας και της χαμογέλασα. Λίγο ξαφνιασμένη μου ανταπέδωσε το χαμόγελο και μετά έσκυψε το κεφάλι κοκκινίζοντας. Αυτό μου άρεσε και είπα στον μπάρμαν να της πάει ένα ακόμα από αυτό που πίνει.

Όταν της το πήγε σήκωσα το ποτήρι μου στην υγειά της. Μου χαμογέλασε και μου έκανε νόημα να καθίσω μαζί της.

Πλησίασα και συστηθήκαμε. Πέγκυ το όνομά της. Ο τρόπος που μίλαγε την έκανε ακόμα πιο γοητευτική. Μιλούσε με έναν ήρεμο τρόπο, οι λέξεις κυλούσαν από τα χείλη της αβίαστα. Την παρατηρούσα, ο τρόπος που ζωντάνευε τις λέξεις με τα χέρια της, οι εκφράσεις του προσώπου της, η εναλλαγή των συναισθημάτων στο βλέμμα της, όλα έδειχναν γυναίκα με μεγάλο πάθος και αγάπη για την ζωή.

Μετά από μερικά ποτά ακόμη, ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια,

τόσο φυσικά τόσο απλά.

Ξαφνικά έσκυψε κοντά μου και μου ψιθύρισε, «Θέλω να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη».

Απορώντας την ρώτησα τι θέλει.

Κοιτώντας με στα μάτια μου είπε «Θέλω να έρθεις στο σπίτι μου μαζί μου... Τώρα!».

Κάτι στον τρόπο της με ξάφνιασε. Μίλησε αποφασιστικά και αυταρχικά.

Δεν μου είχε δώσει τέτοια σημάδια και πριν προλάβω να σκεφτώ, απάντησα εντάξει.

«Δεν μένω μακριά, δύο τετράγωνα πιο κάτω» και σηκώθηκε. «Ακολούθησέ με».

Μόλις βγήκε έξω άφησα το κράνος στον μπάρμαν να μου το φυλάξει και του είπα ότι θα γυρίσω να το πάρω. Κλείδωσα την μηχανή και βλέποντάς την να απομακρύνεται την ακολούθησα.

Μόλις έστριψε την γωνία την έχασα και επιτάχυνα για να την προλάβω. Μόλις έστριψα ήταν εκεί και με περίμενε. Την πλησίασα σχεδόν την άγγιζα, Κοιτώντας με στα μάτια μου είπε ότι ήθελε να την βοηθήσω σε κάτι απόψε. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Τότε έσκυψε και με φίλησε με ένα πάθος άγριο, με μια δύναμη που δεν φαινόταν ότι είχε μέσα της. Την έσπρωξα στον τοίχο και την φίλησα με το ίδιο πάθος. Την ένιωσα να ανατριχιάζει κάτω από το άγγιγμά μου.

Τα μάτια της είχαν μια περίεργη έκφραση καθώς μου είπε: «Θέλω να με βοηθήσεις να εκδικηθώ τον άντρα μου».

Δίστασα λίγο όταν άκουσα αυτά τα λόγια. Δηλαδή; της λέω.

«Ξέρω ότι με απατάει και θέλω να του δώσω ένα μάθημα που θα το θυμάται για πάντα».

Με ποιο τρόπο; την ρώτησα.

«Θέλω να με γαμήσεις μπροστά του».

Πότε; της λέω, ενώ χίλιες σκέψεις πέρναγαν από το μυαλό μου.

«Τώρα» μου λέει.

Είσαι σίγουρη; την ρωτάω

«Απολύτως, ήρθε η ώρα να νιώσει και αυτός τι περνάω τόσο καιρό»

Δίστασα, ένιωθα ότι πάω να μπλέξω σε μια κατάσταση που δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να ελέγξω.

«Αν δεν είσαι εσύ, τότε θα είναι κάποιος άλλος, αλλά θα γίνει οπωσδήποτε απόψε, το έχω αποφασίσει».

Και με αυτό, με φιλάει πάλι άγρια, ενώ με το χέρι της μου σφίγγει τον πούτσο.

Πιάνοντάς της το χέρι την τράβηξα επάνω μου. Τα δάκτυλά μου σφίχτηκαν στα μαλλιά της και κοιτώντας την στα μάτια της είπα: Θα σε ξεσκίσω μπροστά του, θα σε κάνω την πουτάνα μου σήμερα.

Χαμογέλασε ικανοποιημένη και με τράβηξε πίσω της.

Μετά από πέντε λεπτά φτάσαμε στην πόρτα της πολυκατοικίας της

Σε όλο τον δρόμο σκεφτόμουνα χίλια πράγματα. Αν λέει αλήθεια, αν είναι ένα παιχνίδι που παίζει το ζευγάρι, αν πραγματικά θέλει να τον εκδικηθεί ή απλά τα έχουν συμφωνήσει έτσι, αν, αν, αν...

Ο θόρυβος από τα κλειδιά με έβγαλε από τις σκέψεις μου, στο ασανσέρ κόλλησα επάνω της και τα δάκτυλά μου ένιωσαν πόσο υγρή ήταν. Το κυλοτάκι της ήταν μούσκεμα και τα υγρά της έτρεχαν στους μηρούς της. Οι ρώγες της ήταν σκληρές και η ανάσα της κοφτή. Ξαφνικά την νιώθω να σφίγγεται επάνω μου και το κορμί της να σπαρταράει στα χέρια μου. Την κράτησα γιατί τα πόδια της λύγισαν, και την άκουσα να ξεσπάει σε ένα χαμηλόφωνο γέλιο.»Μμμμμ, αυτό ήταν έντονο» μου είπε χαμογελώντας.

Άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και πέρασε μέσα, την ακολούθησα. Γυρνάει και μου λέει: «Περίμενε εδώ και έρχομαι». Και χάνεται στα μέσα δωμάτια.

Βγάζω το μπουφάν μου και κάθομαι στον καναπέ περίεργος για το τι θα ακολουθήσει.

Δεν περνάει πολύ ώρα και την βλέπω να στέκεται στην πόρτα ολόγυμνη και να με κοιτάει.

Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από επάνω της. Τα στήθη της βαριά και γεμάτα , τα πόδια της σφιχτά και το μουνάκι της περιποιημένο.

Νιώθω να ερεθίζομαι περισσότερο, καθώς με πλησιάζει λικνίζοντας το κορμί της όλο υποσχέσεις. Οι ρώγες της είναι σκληρές και το πρόσωπό της είναι μια μάσκα λαγνείας.

Έχει μεταμορφωθεί σε μια θεά της σαγήνης.

Σηκώνομαι όρθιος ενώ έρχεται μπροστά μου, ενώ βγάζω την μπλούζα μου τα χέρια της αρπάζουν την ζώνη μου, Γδύνομαι μεταξύ φιλιών και αγγιγμάτων μέσα σε μια φρενίτιδα.

Την φιλάω παθιασμένα ενώ την νιώθω να γονατίζει μπροστά μου. Όταν το υγρό της καυτό στόμα τυλίγεται γύρω από τον σκληρό πούτσο μου κλείνω τα μάτια και βογγάω από κάβλα. Προσπαθεί να τον πάρει όσο πιο βαθειά μπορεί, τα νύχια της είναι μπηγμένα στα κωλομέρια μου ενώ ανοίγει το στόμα της περισσότερο, νιώθω το λαρύγγι της να ανοίγει και το πουτσοκέφαλό μου να γλιστράει μέσα του. Το αίσθημα είναι υπέροχο.

Σκύβω και την κοιτάω, καθώς τα βλέμματά μας συναντιούνται αρχίζει να τον βγάζει σιγά σιγά , μέχρι που μόνο το κεφάλι είναι μέσα στα χείλια της, νιώθω την γλώσσα της να τρίβεται γύρω γύρω στέλνοντας κύματα ευχαρίστησης σε όλο μου το σώμα, Μου χαμογελάει με τον πούτσο μου μέσα στο στοματάκι της. Τον αφήνει να βγει και ένα νήμα από το σάλιο της γυαλίζει κάτω από το φως.

Σηκώνεται αργά, «είσαι έτοιμος;» με ρωτάει.

Της λέω ναι και πιάνοντάς με από το χέρι με οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.

Μόλις φτάνω στην πόρτα παθαίνω σοκ.

Δίπλα από το μεγάλο κρεβάτι σε μια καρέκλα, είναι καθισμένος ένας γυμνός άντρας. Δεμένος σε αυτήν, με χειροπέδες στα χέρια του και τα πόδια του δεμένα στα πόδια της καρέκλας. Τα μάτια του είναι καλυμμένα από ένα μαύρο μαντήλι και το στόμα του είναι φιμωμένο με κάτι που έμοιαζε με εσώρουχο.

Μένω ακίνητος και εκείνη γυρνάει χαμογελώντας και φέρνει το δάκτυλό της στα χείλη κάνοντάς μου νόημα να μην κάνω θόρυβο. Στέκομαι και περιμένω ενώ προχωράει προς εκείνον. Σκύβει από πάνω του και κάτι ψιθυρίζει στο αυτί του, τον ακούω να βογγά και βλέπω ότι είναι ερεθισμένος. Αφήνει το χέρι της να του χαϊδέψει τον πούτσο και γυρνάει προς το μέρος μου κάνοντάς μου νόημα να πλησιάσω.

Ακόμα σοκαρισμένος πλησιάζω ενώ εκείνη γονατίζει δίπλα του με το χέρι της στον πούτσο του να τον παίζει αργά, ακούω την ανάσα του να γίνεται πιο γρήγορη. Βλέπω το χέρι της να γλιστράει χαμηλότερα και να του χουφτώνει τα αρχίδια κάνοντάς τον να αναστενάξει.

Στέκομαι ακριβώς δίπλα της, απλώνει το χέρι της και αρχίζει να μου παίζει τον πούτσο, γυρνάει, με κοιτάει στα μάτια και σκύβοντας παίρνει τον πούτσο του άντρα της στο στόμα. Αρχίζει να του κάνει μια υπέροχη πίπα καθώς μου τον παίζει. Ο τύπος ρίχνει το κεφάλι του πίσω και αναστενάζει δυνατά, Προσπαθεί να πει κάτι αλλά τα λόγια του πνίγονται καθώς είναι φιμωμένος. Τον βλέπω να κουνιέται στην καρέκλα ενώ προσπαθεί να σηκώσει τους γοφούς του για να μπει πιο βαθειά στο στόμα της. Η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη και τον βλέπω να τινάζεται και να κουνάει το κεφάλι του πέρα δώθε δείχνοντάς της ότι είναι κοντά στο να την χύσει. Ξαφνικά εκείνη σταματάει και αφήνει τον πούτσο του να πεταχτεί έξω από το στόμα της. Ένα μουγκρητό απογοήτευσης δραπετεύει από τα χείλια του, καθώς αρχίζει να παίρνει βαθιές ανάσες προσπαθώντας να ηρεμήσει.

Εκείνη γυρνάει σε μένα και μου δείχνει τον αριθμό 4 με τα δάκτυλά της εννοώντας ότι είναι η τέταρτη φορά που του το κάνει αυτό.

Σκέφτομαι ότι τον έχει φέρει τέσσερις φορές στα όρια να χύσει και τον έχει παρατήσει.

Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του σκέφτηκα και χαμογέλασα χωρίς να το θέλω.

Κάτι υγρό και ζεστό τύλιξε τον πούτσο μου και κοιτώντας χαμηλά βλέπω τα χείλια της να τυλίγονται γύρω από το καβλί μου, πιάνοντάς την από τα μαλλιά άρχισα να της γαμάω το στόμα με αργές ωθήσεις. Ξαφνικά πνίγηκε και άρχισε να βήχει. Ο άντρας της ξαφνιασμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει ενώ εκείνη δεν έβγαλε στιγμή τον πούτσο μου από το στόμα της. Για μια στιγμή μόνο τραβήχτηκε ίσα ίσα για να φτύσει επάνω του και να το ξαναπάρει βαθύτερα, έχω χαθεί στην στιγμή απολαμβάνοντας την υπέροχη πίπα και ξαφνικά ακούω μια πνιχτή θυμωμένη κραυγή, ανοίγοντας τα μάτια μου βλέπω ότι του έχει τραβήξει το μαντήλι από τα μάτια και με κοιτάει έτοιμος να με σκοτώσει, εκείνη συνεχίζει να με τσιμπουκώνει βγάζοντας αναστεναγμούς ηδονής καρφώνοντας τον πούτσο μου στο λαρύγγι της.

Τον βγάζει έξω από το στόμα της και τον κοιτάει στα μάτια ενώ τον τρίβει σε όλο το πρόσωπό της. «Είδες τι πούτσα έφερα να με γαμήσει αντρούλη μου;», του λέει ενώ ρίχνει μόνη της πουτσοσκάμπιλα στα μαγουλά της και τα χειλάκια της.

«Θα με ξεσκίσει απόψε μπροστά σου και θα με δεις να χύνω όπως ποτέ άλλοτε, ήδη τον έχω χύσει μια φορά και ακόμα δεν με έχει γαμήσει».

Τον βλέπω να χτυπιέται στην καρέκλα και να προσπαθεί να ελευθερωθεί αλλά είναι αδύνατο, τα μάτια του πετούν φωτιές αλλά είναι ανήμπορος να κάνει κάτι. Κοιτάω την Πέγκυ και βλέπω μια σπίθα ικανοποίησης στα μάτια της βλέποντας σε τι κατάσταση τον έχει φέρει. Με τραβάει πιο κοντά του και τώρα η πούτσα μου είναι μόλις μερικά εκατοστά από το πρόσωπό του, την κοιτάει έκπληκτος μην ξέροντας τι να περιμένει, εκείνη με ξαναβάζει στο στόμα της και μόλις τον βγάζει έξω τον φτύνει στο πρόσωπο λέγοντάς του με παγωμένη φωνή, «αυτό είναι μόνο ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει, για να μάθεις να με ξεφτιλίζεις».

Την κοιτάει με απορημένο βλέμμα και αυτή ξαναμμένη του λέει: « τα ξέρω όλα για το τσουλί που πηδάς και είχες και το θράσος να την φέρεις εδώ στο σπίτι μας».

Αυτός κατεβάζει το κεφάλι για μια στιγμή, αλλά αυτό έφτανε για να δείξει την παραδοχή της ενοχής του.

Αρχίζω να νιώθω όλο και πιο άνετα και σκύβοντας της δίνω ένα φιλί στο στόμα λέγοντάς της ότι απόψε θα της σκίσω της τρύπες θα την κάνω την πουτάνα μου μπροστά στον άντρα της.

Και πιάνοντας την από τα μαλλιά της ρίχνω ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Αυτή γυρίζει όλο κάβλα και μου λέει: «Γουστάρω άγρια γαμήσια απόψε, να μου φερθείς σαν την τελευταία πουτάνα» και μ' αυτό ξαναρχίζει να με τσιμπουκώνει.

Ο άντρας της ενώ στην αρχή προσπαθούσε να μη την κοιτάει, όσο περνάει η ώρα δεν μπορεί να πάρει τα μάτια από πάνω της, δεν πιστεύει ότι η μέχρι πριν λίγο γλυκιά γυναίκα του τώρα φέρεται σαν πουτάνα.

Με το ένα της χέρι έπαιζε με τις ρώγες της ενώ με το άλλο χάιδευε το μουνάκι της, ενώ εγώ κάρφωνα την πούτσα μου στο λαρύγγι της, μέχρι που δεν άντεξε άλλο και άρχισε να χύνει, ενώ το κορμί της τινάζονταν άγρια.

Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να συνέλθει και σηκώθηκε όρθια σκύβοντας έτσι ώστε το πρόσωπό της να είναι ευθεία με το δικό του. Άνοιξε τα κωλομέρια της με τα χέρια της και μου ζήτησε να την γλύψω.

Πήγα πίσω της και γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της. Το μουνί της με περίμενε ορθάνοιχτο και υγρό, τα μουνόχειλά της ήταν πρησμένα από την κάβλα, και μπορούσα να δω το μέσα μέρος των μηρών της να γυαλίζει από τα υγρά που τρέχανε από την τρύπα της.

Ένιωσα το άρωμά της να γεμίζει όλες τις αισθήσεις μου και πιάνοντας τα κωλομέρια της βούτηξα στην υγρή της καυτή τρύπα. Η γλώσσα μου πέρασε παιχνιδιάρικα πάνω από τα μουνόχειλά της και ανοίγοντας τα κόλλησε στην κλειτορίδα της στέλνοντας ένα κύμα ανατριχίλας σε όλο της το σώμα. Την ένιωσα να τεντώνεται και να τρέμει καθώς άρχισα να περνάω την άκρη της γλώσσας μου όλο και πιο γρήγορα στέλνοντάς την σε νέα ύψη κάβλας. Το ορθάνοιχτο μουνάκι της προσκαλούσε τα δάκτυλά μου να το εξερευνήσουνε και άρχισα να το γαμάω όλο και πιο γρήγορα. εκείνη δάγκωνε τα χείλια της ενώ τα χέρια της στηριζόντουσαν στα γόνατά του, τον κοίταγε στα μάτια και του έλεγε πόσο πολύ της άρεσε το γλειφομούνι που της έκανα και πως της γαμούσα στο μουνί με τα δάκτυλά μου. Όταν ήταν έτοιμη να χύσει του έπιασε το κεφάλι και με τα δύο χέρια και τον κοίταγε στα μάτια ενώ το κορμί της σπαρτάραγε μέχρι που μη αντέχοντας άλλο κατέρρευσε πάνω του.

Πέρασε λίγος χρόνος μέχρι να σηκωθεί ενώ τα πόδια της έτρεμαν ακόμα. Πάει στην τσάντα της και βγάζει ένα πακέτο τσιγάρα και μου προσφέρει ένα «μμμμμ είναι ότι πρέπει μετά από ένα καλό χύσιμο», μου λέει και μου κλείνει το μάτι Μετά πλησιάζει τον άντρα της και με μια κίνηση του βγάζει το εσώρουχό της από το στόμα «πως σου φάνηκε ως τώρα αγάπη μου;», μέχρι και ηλίθιος μπορούσε να καταλάβει την ειρωνεία όταν είπε «αγάπη μου».

Ο άντρας της τέντωσε τα σαγόνια του να ξεπιαστούν από φίμωμα και προσπάθησε να την καλοπιάσει. «Κατάλαβα το λάθος μου... λύσε με... και φτάνει τώρα...», και διάφορα τέτοια αλλά εκείνη είχε κάτσει και τον άκουγε χαμογελώντας.

«Εγώ θα πω πότε φτάνει και πότε είναι αρκετά», είπε με ένα χαμόγελο που δεν προμηνούσε τίποτα καλό γι' αυτόν.

«Όσο για σένα» μου λέει γυρνώντας και κοιτάζοντάς με «δεν σε έχω ξεχάσει αλλά σήμερα θα γίνει όπως ακριβώς το θέλω εγώ».

Με αυτά τα λόγια σβήνει το τσιγάρο στο τασάκι και γονατίζει μπροστά μου και ξεκουμπώνει το παντελόνι μου. Βγάζει τον πούτσο μου έξω και αρχίζει μια φοβερή πίπα. Ξεκίνησε από τα αρχίδια σιγά σιγά, λούζοντάς τα με το σάλιο της και συνέχισε παίζοντας με την γλώσσα της μέχρι το πουτσοκέφαλο. Ο πούτσος μου γυάλιζε και οι φλέβες του είχαν φουσκώσει. Αργά και βασανιστικά τον πήρε σχεδόν όλο μέσα στο στόμα της μέχρι που τον ένιωσα να ακουμπά στο πίσω μέρος του λαιμού της. Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Δεν της γάμαγα εγώ το στόμα, εκείνη μου γάμαγε τον πούτσο με το στόμα της. Είχα παραδοθεί σε αυτή την εκπληκτική γυναίκα. Αργά όπως τον έβαλε, έτσι και τον έβγαλε από το στόμα της για να γυρίσει στον άντρα της χαμογελώντας πλατιά.

«Είδες αγάπη μου; Χωρίς χέρια».

Αυτό έκανε εμένα και εκείνη να ξεσπάσουμε σε ένα δυνατό γέλιο. Εκείνος έσκυψε το κεφάλι.

«Κοίτα να δεις που γουστάρει ο πούστης, κοίτα! Πέτρα του έχει γίνει! Αν το ήξερα ότι γουστάρεις να με γαμάνε άλλοι θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα!».

Σκύβει και φτύνει πάνω στον πούτσο του και του τον παίζει ενώ ένας πνιχτός αναστεναγμός του ξεφεύγει.

Σχεδόν τον λυπήθηκα εκείνη την ώρα.

Ξαφνικά τον αφήνει στα κρύα του λουτρού και κατευθύνεται στο κρεβάτι.

Ξαπλώνει με τα πόδια ανοιχτά τεντωμένα και αρχίζει να χαϊδεύει το μουνί της.

«Έλα να με γαμήσεις άγρια», μου λέει και το βλέμμα της έχει μια σκληράδα.

Γουστάρει τρελά το σκηνικό και της βγαίνει μια αυταρχικότητα.

Χωρίς να μιλήσω γονατίζω πάνω στο κρεβάτι, ανάμεσα στα πόδια της και πιάνοντας τα από τα γόνατα το φέρνω στους ώμους μου. Χωρίς καθυστέρηση τον καρφώνω μέσα της με μια κίνηση και μια κραυγή καύλας της ξεφεύγει.

Δεν περιμένω αλλά αρχίζω να την γαμάω άγρια χωρίς να της δώσω χρόνο να πει ή να κάνει τίποτα.

Η αναπνοή της είναι γρήγορη και κοφτή, ενώ το κορμιά μας χτυπάνε το ένα στο άλλο άγρια.

Οι μόνοι ήχοι που ακούγονται είναι οι αναπνοές μας και το ρυθμικό χτύπημα σάρκας με σάρκα.

Τα μάτια της δεν φεύγουν από πάνω του μέχρι που την νιώθω να σφίγγεται από κάτω μου και να με διατάζει να την γαμήσω πιο γρήγορα.

Ξαφνικά τεντώνεται και το κορμί της σπαρταράει από τον οργασμό που την κατέκλυσε.

Νιώθω τα υγρά της να λούζουν τον πούτσο μου και νιώθω ότι είμαι σχεδόν έτοιμος να χύσω.

Της το λέω και με σταματάει. Την κοιτάζω απορημένος ενώ σηκώνεται από το κρεβάτι και πάει και γονατίζει δίπλα στον άντρα της.

«Εδώ θέλω να με χύσεις, θέλω να τα δει όλα, θέλω να με δει με τι λύσσα θα στα ρουφήξω».

Έχω φτάσει στο αμήν και στέκομαι μπροστά της παίζοντας τον πούτσο μου γρήγορα.

«Χύνω μουνάρα μου», της φωνάζω και εκείνη σφραγίζει τα χείλη της γύρω από το πουτσο κέφαλό μου παίρνοντάς τα όλα στο στόμα της ενώ ξέπνοος στραγγίζω και την τελευταία σταγόνα σπέρματος από τα αρχίδια μου.

Όταν βλέπει ότι δεν έχω άλλο γυρνάει στον άντρα της και τον φτύνει στην μούρη. Έχω μείνει άναυδος ενώ εκείνη, με το χέρι της απλώνει το σπέρμα μου στο πρόσωπό του.

Πριν προλάβω να συνέλθω βλέπω τον άντρα της να χύνει χωρίς καν να τον αγγίζει. Χοντρές ριπές από το σπέρμα του πέφτουν στο πάτωμα ενώ αυτός έχει κλειστά τα μάτια και προσπαθεί να πάρει ανάσα.

Ικανοποιημένη σηκώνεται και με τραβάει στο σαλόνι. Όπως περπατάω πίσω της σκέφτομαι ότι η γυναίκα αυτή είναι μία στο εκατομμύριο. Το κορμί της είναι αφράτο και σφιχτό, με τις καμπύλες που για μένα πρέπει να έχει μια γυναίκα. Αλλά αυτό που πραγματικά με έφτιαξε είναι ο τσαμπουκάς της, η δύναμή της και ο τρόπος που διάλεξε να τιμωρήσει και να επιβληθεί στον άντρα της.

Μέχρι να σερβίρει τα ποτά, ξαναφέρνω στο μυαλό μου, αυτό που έζησα απόψε.

«Σεβασμός» είναι η μόνη λέξη που γυρνάει στο μυαλό μου.

Μετά από μερικές ώρες ήμουν έτοιμος να φύγω με μπερδεμένα συναισθήματα. Από την μια ήθελα να την ξαναδώ αλλά από την άλλη η βραδιά ήταν δική της, εκείνη την είχε σχεδιάσει.

Στην πόρτα με φίλησε και κοιτώντας με στα μάτια μου έβαλε στο χέρι τον αριθμό του κινητού της. «Μπορεί να σε χρειαστώ ξανά, πάρε με.», μου είπε κλείνοντας μου το μάτι.

Τέλος.

BikerT
BikerT
25 Followers
Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

Greek Gods: Aphrodite's Affair Aphrodite cheats on her husband with the God of War.in Chain Stories
New Year's Eve Resolutions #01 New Year's resolution #1 is to exercise more.in Reviews & Essays
Tracy's Journey Ch. 00 She finds a new boyfriend and new adventures.in Erotic Couplings
We Are the Day Girl meets...boy?in NonHuman
Obverse Pt. 01 A college student meets a man who can help her with anxiety.in Mind Control
More Stories