Ζευγάρια,έτοιμα για όλα

Story Info
ζευγάρια έτοιμα για όλα στις διακοπές
841 words
4.33
1.4k
1
0
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Αυτές τις διακοπές τις χρειάζονταν πολύ ο Βασίλης με την γυναίκα του την Μάρω.Η πίεση της Αθήνας,το άγχος της δουλειάς,η σκληρή καθημερινότητα,είχαν σχεδόν τσακίσει το ζευγάρι.Στους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής σήμερα,χάνεται η ποιότητα,η ρουτίνα γίνεται βάλτος όπου βουλιάζει η χαρά και ισοπεδώνεται ο έρωτας.

Δυο βδομάδες διακοπές στην Πάρο στη μαγευτική Νάουσα,φάνταζαν ότι πρέπει για να δώσουν ανάσες στην σχέση τους και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.Επτάμισυ το πρωί ξεκινούσε η απόδρασή τους,με το καράβι της γραμμής και με διάθεση αισιόδοξη,που τους έκανε να λάμπουν,νέοι άλλωστε τριαντατρία και τριάντα αντίστοιχα το λησμονούσαν έτσι όπως καταφέραμε και κάναμε την κολοζωή μας.

Ο Βασίλης ένας σχετικά όμορφος νορμάλ άντρας και η Μάρω κάτσε καλά γκομενάρα με τα όλα της.Μακριά πόδια,στρογγυλούς γοφούς,στητά στήθη,μελανούρι με μάτια όλο υποσχέσεις.
Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο Γιώργος τριανταπεντάρης δημόσιος υπάλληλος με τη σύντροφό του Νανά οικιακά,μια γυναίκα γελαστή και πρόσχαρη με καμπύλες σκέτη κόλαση.
Τα δυο ζευγάρια γνωρίστηκαν,είχαν τον ίδιο προορισμό και μετά από λίγο συζητούσαν σαν παλιοί φίλοι.
Το ταξίδι κύλησε ευχάριστα,φτάνοντας στην Πάρο,διαπίστωσαν ότι τα ξενοδοχεία τους ήταν πολύ κοντά,πέντε λεπτά με τα πόδια και κανόνισαν την άλλη μέρα να πάνε μαζί για μπάνιο.

Το βράδυ στο ξενοδοχείο η Νανά,άρχισε το ψηστήρι,από καιρό του έλεγε του Γιώργου,θέλω να δοκιμάσω μια αλλαγή,αλλά θέλω να την ξέρεις,όχι να σε απατήσω στα κρυφά,μου αρέσει να το ξέρεις,θα με φτιάχνει μαζί σου.
Οι διακοπές είναι ιδανικές,διαλέγεις κάτι που γουστάρεις,αν το επιλέξουμε μαζί,μειώνονται οι πιθανότητες να μας γίνει κάποιος φορτικός και να μας χαλάει τη ζωή στην Αθήνα γυρίζοντας.

Στο άλλο ξενοδοχείο,ο Βασίλης έκανε ψιλοκριτική,πω πω τι τουρλοκόλι έχει αυτή,να την τον βάλεις και να πας στον παράδεισο,άσε τα τσιμπουκλόχειλα.
Εντάξει καλή είναι,είπε η Μάρω,αλλά μόνο τον εαυτό σου σκέφτεσαι.....ο τύπος μου φαίνεται λίγο ωμός,χωρίς τσαγανό,δεν με τραβάει,άσε που μου φάνηκε και κουνιστός.
-Όπα ρε Μάρω και που το κατάλαβες;
-Δεν πέφτω έξω....του αρέσουν τα ξυνά....ετοιμάσου να τον φορμάρεις,εγώ θα παίξω με την κυρία,ευκαιρία να πειραματιστώ με μια γυναίκα.

Τα δυό ζευγάρια πήραν του βαρκάκι για την παραλία Λάγγερη,ερημική και γυμνισμός για όσους τους αρέσει η γυμνή επαφή με τη φύση.Με το που έφτασαν η Νανά τα πέταξε όλα,το παράδειγμά της μιμήθηκαν και οι υπόλοιποι.μένοντας εντελώς γυμνοί.

Ο Γιώργος βούτηξε στην καταγάλανη θάλασσα,ενώ ο Βασίλης ξαπλωμένος ανάσκελα ένοιωθε τα χάδια του θεού ήλιου.
Η Νανά μπρούμητα,παίδευε ένα σταυρόλεξο,η ματιά της καρφώθηκε στα προσόντα του Βασίλη,όμορφος πούτσος,μακρύς και χοντρούλης,μα και η κυρία του ήταν καταπληκτική,μουνάρα,ρόγες κατάμαυρες,στητά στήθη.

Στην παραλία είχε πολύ λίγο κόσμο,το πιο κοντινό ζευγάρι ήταν στα δεκαπέντε μέτρα,μια βάρκα δίπλα τους τους έκρυβε από τα αδιάκριτα μάτια.

-Βρε παιδιά,ο άντρας μου είναι ικανός να μείνει όλη τη μέρα στη θάλασσα,κάηκα,βάλτε μου λίγο λάδι.
Η Μάρω άλοιψε τη πλάτη,τα μακριά της χέρια κινήθηκαν καλλιτεχνικά προς τη μέση,προχώρησαν στους γλουτούς και στις γάμπες,άνοιξε τα πόδια σου,να βάλουμε λίγο εσωτερικά,είναι καυτός ο ήλιος.
Η Νανά άνοιξε τα πόδια της όσο πιο πολύ μπορούσε,το χέρι πέρασε απαλά από τον τουρλωτό κόλο,άγγιξε φευγαλέα την κολοτρύπα της,συνεχίζοντας έσωτερικά στα όρια των μουνόχειλων,ανεπαίσθητη επαφή,
Το σήκωμα των γοφών,έφερε το ξυρισμένο της μουνάκι σε πλήρη θέα,η Μάρω κατάλαβε ότι η φίλη της ζητούσε πιο τολμηρά χάδια.Ρίχνει αρκετό λάδι στην σχισμή του κόλου,το μακρύ της κόκκινο δάχτυλο,στριφογυρίζει στην κολοτρύπα,διασχίζει αργά τα μεγάλα μουνόχειλα,λαδώνει το κουμπάκι της.με τον αντίχειρα και τον δείκτη τρίβει την κλειτορίδα,ενώ ταυτόχρονα ο μέσος χώνεται στην υγραμένη τρυπούλα της.

Η Νανά ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά,σαν άντρας ανάμεσα στα πόδια της η Μάρω,στήθη με στήθη,μουνί με μουνί,δυνατό πλακομούνι,δυο αγριόγατες σε πλήρη επαφή,φιλιούνται δαγκώνονται,βρυχώνται,έρχονται σε έναν δυνατό οργασμό.

Ο Βασίλης παίρνει θέση πίσω από την Νανά,την στρώνει στα τέσσερα,καμπυλώνει προς τα κάτω τη μέση,το κολαράκι και το μουνί της,έρμαια στις διαθέσεις του,απίστευτα καβλωτικό το πισινό της σύστημα,το υγραμένο μουνί ζητάει την εξιλέωση του αρσενικού.
Το καβλί του,σαν πυρωμένο σίδηρο,το νοιώθει στην είσοδο της τρυπούλας της,χώστον όλον....σε θέλω...έλα....φωνάζει με βραχνή φωνή.
Χώνεται μέσα της,την αλαφιάζει,τον βάζει αργά και τον βγάζει,τρελαίνεται από κάβλα...έλα πασά μου,γάμα με λεβέντη μου...

Τον ξαναβάζει απότομα όλον μέχρι τα αρχίδια να πλαταγιάσουν σαν πιστοί φύλακες,κουνιέται σταθερά και ρυθμικά,ώστε ο πούτσος να είναι πάντα σε επαφή με το βαθύτερο σημείο του κόλπου της,η κλειτορίδα της έχει πάρει φωτιά,η μήτρα κονταροχτυπιέται...Η Μάρω που έπαιζε με τα βυζιά της,της κλείνει το στόμα,σκάσε πουτανάρα θα μαζευτεί όλη η παραλία......

Ο Γιώργος βγαίνει από την θάλασσα,ακριβώς τη στιγμή που η γυναίκα του χυμένη και καταγαμημένη,πέφτει εξαντλημένη να βρει τον σφυγμό της,ενώ ο Βασίλης,χύνει στα κολιά της,η Μάρω σκύβει και μαζεύει με τη γλώσσα,όλα τα χύσια του άντρα της.

Αγγίζει την πλατούλα και μιλάει στοργικά στο γυναικάκι του,σου άρεσε μωρό μου.....
Τρέλα,αγάπη μου,με ξεμούνιασαν.
Η Μάρω τον πλησιάζει,η σειρά σου τώρα κύριε
Ξεκινάει μια πίπα αρχοντική βιτσιόζα,κόλο,προστάτη,καβλί,ο πούτσος του συσπάται σαν εκκρεμές,χύνει σχεδόν αμέσως.

Υπέροχες διακοπές,δέκα μέρες έκαναν όλα τα δυνατά συμπλέγματα με κορυφαία φάση,όταν ο Βασίλης που δεν του έπεφτε με τίποτα,τους έβαλε και τους τρεις δίπλα-δίπλα,ξεκολιάζοντας τον έναν μετά τον άλλον.
Τον έχωνε στο κολαράκι της Νανάς,πάνω στην κάβλα τον έβγαζε και τον έβαζε στον Γιώργο,άρπα τον μωρή πούστρα,ξεκολιάρη και μετά ξεκόλιαζε την γυναίκα του.Η αναμονή μέχρι να έρθει η σειρά τους τους ξετρέλαινε,και όταν τους τον έβαζε έχυναν λυτρωμένοι από την γλύκα του κόλου τους.
http://lovesexgreek.blogspot.com/
https://erotika-ebook.blogspot.com/

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

Massage at The Forest Mature woman experiences nudity, bisexuality & a young man.in Mature
The Dark Room Party Our friends con us into going to a swing party.in Group Sex
Love Without Limits: Beginnings Two women meet, and their husbands watch.in Loving Wives
Kindred Sluts Ch. 01 Mature kindred souls find each other.in Group Sex
Sniff Test Ch. 01 My boss made me an offer I couldn't refusein Loving Wives
More Stories