Η κοπέλα μου και οι συνεργάτες μου

Story Info
Η κοπέλα μου και οι συνεργάτες μου
1.6k words
5
660
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Λοιπόν….είναι Σάββατο και έχει μία έκθεση τροφίμων στην Θεσσαλονίκη. Θα έρθουν 3 συνεργάτες μου από Κύπρο, για να τους πάω το μεσημέρι και απόγευμα στην έκθεση, ενώ το βραδάκι κατά τις 10 θα φύγουν αεροπορικός. Σου πρότεινα να πας σπίτι μου και όταν τελειώσω, θα ερχόμουν και εγώ για να ‘’χαλαρώσουμε’’ μαζί….με τα sexy σου…
Πέρασε όμως η ώρα στην έκθεση…και δυστυχώς τα παιδιά έχασαν το αεροπλάνο, η επόμενη πτήση ήταν για την άλλη μέρα, οπότε τους πρότεινα έρθουν να μείνουν σπίτι μου και φεύγουν το επόμενο πρωί.
Όπως φτάσαμε στο σπίτι, ήσουν ήδη μέσα, αλλά επειδή περίμενες εμένα, είχες φτιάξει ατμόσφαιρα και φορούσες κάτι πολύ sexy. Μας είδες, ταράχτηκες λίγο, κόλλησαν και τα παιδιά, αλλά σας χαλάρωσα, είπα δεν υπάρχει πρόβλημα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, ας καθίσουμε. Πράγματι καθήραμε όλοι στον καναπέ, έβαλα μουσική και εσύ έβαλες κρασάκι για όλους μας. Όση ώρα έφερνες τα ποτά και κουνιόσουν …..δεν είχαμε ξεκολλήσει τα μάτια από πάνω σου….και εγώ και οι 3 συνεργάτες…. ήσουν κούκλα…..
Καθίσαμε μετά όλοι μαζί, πίναμε το κρασάκι μας…και μιλούσαμε άνετα…έσπασε ο πάγος…λέγαμε για Θεσσαλονίκη…Κύπρο….διακοπές….χόμπι διάφορα…..
Εκεί τους ανέφερα ότι σου αρέσει πολύ ο χορός. Ενθουσιάστηκαν αυτοί….γιατί πηγαίνουν σε σύλλογο και μαθαίνουν latin και tango. Που είναι πολύ ερωτικοί χοροί….για ζευγάρι….
Πρότεινα τότε….να σου δείξουν κάποιες κινήσεις και να σε χορέψουν…..χαμήλωσα τα φώτα….έβαλα την μουσική….και σηκώθηκες με έναν, μπροστά στο τζάκι…και αρχίσατε να χορεύετε. Στην αρχή είχατε μια απόσταση μεταξύ σας….αλλά το τραγούδι ήταν πολύ slow…οπότε κολλήσατε και αρχίσατε να χορεύετε ρυθμικά και αισθησιακά. Εγώ και οι άλλοι δύο…είχαμε καρφωθεί και σας βλέπαμε…..βλέπαμε το κορμί σου να λικνίζεται….και ήταν πολύ sexy…
Ο καβαλιέρος σου είχε κολλήσει το κορμί του πάνω στο δικό σου…..τριβόσασταν…και μας προκαλούσατε…..το παιδί που καθόταν δίπλα μου, είχε φουντώσει…σε έβλεπε και άναβε…..και είδα ένα φούσκωμα στο παντελόνι του. Σε κάποια φάση….σηκώθηκε και ζήτησε να συνεχίσει αυτός να χορεύει μαζί σου. Όπως και έγινε. Αλλά όπως ήταν έτσι φουντωμένος, σου όρμηξε λίγο….κόλλησε πάρα πολύ…άρχισε να τρίβεται πάνω σου…εσύ τον είχες αγκαλιάσει ψηλά, με τα χέρια σου γύρω από τον λαιμό του…ενώ αυτός είχε τα χέρια του στην μέση σου αρχικά…αλλά όπως σε χάιδευε…κατέβαινε και πιο χαμηλά στο πισινό σου. Οι ρυθμικές κινήσεις και το τρίψιμο μεταξύ σας….σου άρεσε, με κοίταξες να δεις τι κάνω…και όταν με είδες να σας απολαμβάνω…χαλάρωσες περισσότερο. Ο τύπος είχε πλέον φουντώσει πολύ….είχε τα χέρια του στον πισινό σου…και σε πίεζε πάνω του…για να νιώσεις το καυλωμένο του όργανο. Εμείς το βλέπαμε αυτό….και ανάβαμε πάρα πολύ….
Ο τρίτος που καθόταν δίπλα μου…είχε συνέχεια το χέρι του στο παντελόνι…και χάιδευε το καυλί του. Είχε κοκκινήσει και αναστέναζε που σε έβλεπε. Σηκώθηκε και αυτός μετά…για να σε χορέψει και αυτός….σε έπιασε αμέσως από πίσω…τα χέρια πάνω στο πισινό σου…και σε τράβηξε πάνω του…ένιωσες αμέσως το όρθιο και σκληρό καυλί του πάνω από το παντελόνι…να τρίβεται στην κοιλιά και κοντά στο μουνάκι σου. Σου άρεσε και άρχισες να τρίβεσαι και εσύ. Αυτός…έκανε στην άκρη τα μαλλιά σου….πλησίασε το πρόσωπό του στον λαιμό σου και άρχισε…να ακουμπάει τα χείλια του στο δέρμα σου……ανατρίχιασες από καύλα…ένιωσες το μουνάκι σου να υγραίνεται…και έκανες το κεφάλι στην άκρη…για να έχει περισσότερο χώρο. Αυτός τότε πήρε και άλλο θάρρος….και άρχισε…να σε φιλάει και να σε γλύφει στον λαιμό. Εμείς σας βλέπαμε και είχαμε τρελαθεί…..να τρίβεστε έντονα με τα σώματά σας…το χέρια του στον πισινό σου και εσύ με κλειστά μάτια…να τον αφήνεις να σε γλύφει στον λαιμό……ήταν καύλα….
Τελείωσε το τραγούδι…..ήρθατε να καθίσετε στον καναπέ…και σε άφησα να καθίσεις ανάμεσα σε 2 από τα παιδιά. Πίναμε το κρασάκι μας…μιλούσαμε……και η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο ερωτική. Αυτός που καθόταν δεξιά σου έβαλε το χέρι πάνω στον ώμο σου και με τα δάχτυλα σε ακουμπούσε απαλά στον λαιμό…και πίσω από το αυτί…όπως σου αρέσει… Ο άλλος είχε βάλει το χέρι του πάνω στο πόδι σου…και το χαίδευε πάνω κάτω….Οι κινήσεις τους γινόταν όλο και πιο έντονες….εγώ με τον άλλο σας βλέπαμε από απέναντι. Είχαμε καυλώσει πάρα πολύ και πολύ διακριτικά…τρίβαμε το καυλί μας…πάνω από το παντελόνι όπως σας βλέπαμε.
Είχες αφεθεί…είχες κλείσει τα μάτια…και απολάμβανες την φροντίδα των 2 ανδρών. Αυτοί πλέον ανοίχτηκαν πολύ….ο ένας είχε βάλει το χέρι του ανάμεσα στο πόδια σου….και σε χάιδευε από τα μπούτια…μέχρι το ένωμα …πάνω από το μουνάκι. Ο άλλος έχει βάλει το χέρι μέσα από στο μπλούζα σου…σε χάιδευε στον λαιμό και κατέβαινε προς το στήθος….Έγυρε το κεφάλι του…άρχισε να σε φιλάει στον λαιμό….πλησίασε στο σαγόνι σου ….ώσπου έφτασε στα χείλια σου….Σε φίλησε από πάνω …στην αρχή απαλά και μετά πιο έντονα…άνοιξες και εσύ το στόμα σου…και αρχίσατε να φιλιέστε με γλώσσα……βαθιά…
Ήταν σειρά του άλλου να σε γυρίσει προς το μέρος του…και να αρχίσει να σε φιλάει με γλώσσα και αυτός…. Εσύ απλώθηκες ακόμη περισσότερο…ώστε τα χέρια τους να είναι παντού στο κορμί σου. Ο ένας χάιδευε το στήθος σου και ο άλλος σου έβαζε δαχτυλάκι…πάνω από το παντελόνι…..αλλά το ένιωθες και σου άρεσε. Είχα καυλώσει πάρα πολύ που σε έβλεπα να σε γουστάρουν άλλοι. Αυτοί σου πήραν τα χέρια…και το έβαλαν από ένα πάνω στα καυλιά σου. Είχες τα χέρια αριστερά και δεξιά…και τους τα έτριβες……ενώ συνέχιζες να φιλιέσαι …μια με τον έναν…μια με τον άλλον….Άρχισαν να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους…έβγαλαν έξω τα καυλιά τους…..τα άρπαξες αμέσως και άρχισες να τα τρομπάρεις πάνω κάτω….βογκούσατε και οι τρεις. Ο ένας σταμάτησε να σε φιλάει….και έσπρωξε το κεφάλι σου προς τα κάτω…για να τον πάρεις πίπα. Έσκυψες…και το καυλί του χάθηκε στο στόμα σου….αναστάναξε δυνατά. Ο πούτσος μου θα έσκαγε….έβλεπα το κεφάλι σου να ανεβοκατεβαίνει και να του το ρουφάς δυνατά. Σε λίγο σε τράβηξε ο άλλος από αριστερά…για να τον γλύψεις και αυτόν…..άρχισες να τον τσιμπουκώνεις και να λιώνει. Τους έβλεπα να απολαμβάνουν την πίπα σου και να τρελαίνονται. Και εναλλάξ…γυρνούσες μια στον έναν…και μια στον άλλον. Ταυτόχρονα…σου έβγαλαν και τα ρούχα και ήσουν μόνο με τα εσώρουχα….για να σε χουφτώνουν άνετα στο στήθος, αλλά και να χώνουν δαχτυλάκι μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι σου.
Ο τύπος που ήταν δίπλα μου και τόση ώρα μόνο έβλεπε…δεν άντεξε….πλησίασε…γονάτισε ανάμεσα στα πόδια σου…σου έβγαλε το κιλοτάκι …και άρχισε να σε γλύφει στο μουνάκι…..ούρλιαξες από καύλα. Είχες ανοίξει διάπλατα τα πόδια…για να μπαίνει η γλώσσα του όσο πιο βαθιά στο μουνάκι σου….ενώ χαίδευες τα καυλιά των άλλων 2…και φιλιόσασταν εναλλάξ.
Η κατάσταση ήταν ονειρική. Ο γονατισμένος…σηκώθηκε όρθιος….σε πήρε στα χέρια του…και σε πήγε μέσα στο κρεβάτι. Σε πέταξε πάνω στο στρώμα…και όρμηξε πάνω σου. Σου άνοιξε τα πόδια….και με το όρθιο καυλί του…καρφώθηκε μέσα σου. Έσταζες από τα υγρά σου…οπότε μπήκε άνετα μέχρι μέσα. Ένοιωσες το καυλί του να σε σκίζει…γιατί ήταν χοντρό…και άρχισε να βογγάς. Σου σήκωσε ψηλά τα πόδια, όπως ήσουν ανάσκελα…και στο κάρφωνε δυνατά. Τα ααχχχ σου ακουγόταν δυνατά. Εμείς σας βλέπαμε από μέσα …έχοντας έξω τα καυλιά μας και τα παίζαμε για την πάρτη σου.
Ένας από μας στο σαλόνι…ήρθε μέσα….στο δωμάτιο…σε πλησίασε από το κεφάλι…και έχωσε το καυλί του στο στόμα σου. Σε μπούκωσε πολύ…γιατί τον είχε πολύ μεγάλο. Έβλεπα 2 τύπους να χώνουν τους πούτσους τους μέσα σου…και ζαλιζόμουν. Ήσουν πολύ καυτή….
Ο τύπος…που σου έδινε τσιμπούκι…δεν άντεξε στην γλώσσα σου…και άρχισε να χύνει…πετάχτηκαν στον λαιμό…στο πρόσωπο…και στο στόμα σου…το άνοιξες και άρχισε να ρουφάς το σπέρμα του και να καταπίνεις. Του το στράγγιξες…..
Ο άλλος συνέχιζε να σε πηδάει πιο δυνατά. Σε γύρισε πλέον στα 4 και στο κάρφωνε από πίσω. Οι σφαλιάρες έπεφταν βροχή στον πισινό σου, ενώ σου τραβούσε τα μαλλιά. Ήταν η σειρά του άλλου τώρα…να έρθει στο δωμάτιο. Όπως ήσουν στα 4….στήθηκε μπροστά σου και στον έχωσε στο στόμα. Έφτασε μέχρι το λαρύγγι σου…αλλά συνέχισες να τον ρουφάς για να τον κάνεις ακόμη πιο πέτρα. Μετά…αυτός ξάπλωσε ανάσκελα δίπλα σας…με το καυλί του όρθιο και σκληρό. Τότε….με προσοχή….όπως σε πηδούσε ο άλλος..κάνατε δίπλα..και με τον πούτσο του άλλου μέσα σου…καβάλησες τον ξαπλωμένο για να τον είχες από κάτω σου. Έπιασε το καυλί του και το πλησίασε στο μουνάκι σου.και όπως στον κάρφωνε ο άλλος…έχωσε και το δικό του μέσα. Και μπήκαν και τα δύο μέσα σου. Η μουνάρα σου είχε ανοίξει τελείως και δύο χοντροί πούτσοι σε ξέσκιζαν. Ούρλιαζες…λίγο από πόνο…λίγο από καύλα…και έχυνες συνέχεια.
Αυτοί είχαν τρελάθεί….στο κάρφωναν δυνατά….πουτανάκι που να αντέχει τέτοιο γαμίσι σαν και σένα…δεν έίχαν δει. Ο ένας από πίσω στου τραβούσε δυνατά τα μαλλιά και ο άλλος σκαμπίλια στο πρόσωπο…..και σου φώναζαν…πάρτα βρώμα…ξεσκίσου μαζί μας…..
Έχυνες συνέχεια….τα υγρά σου…μαζί με τα δικά τους…τα άκουγα μέχρι το σαλόνι…..και φαινόταν ότι δεν θα αντέχατε άλλο. Το κάρφωμα έγινε πολύ δυνατό….σε είχαν κάνει σάντουιτς ….και τα καυλιά τους να σε έσκιζαν……με το που έχυσες και πάλι…δεν κρατήθηκαν…και άρχισαν να χύνουν και αυτοί…..τα βογγητά σας…ακουγόταν παντού….αδειάσατε και οι τρεις αναστενάζοντας….Σε λίγο βγήκαν από μέσα σου…και ξαπλώσατε λαχανιασμένοι….
Σηκώθηκες για μπάνιο…εγώ τους έστρωσα στο σαλόνι να κοιμηθούν….και εμείς..κλείσαμε την πόρτα στο δωμάτιο…ήταν η δική μου σειρά να σε χαρώ. Δεν είχα ξεκαυλώσει καθόλου…..Σε ξάπλωσα….και άρχισα απαλά και αισθησιακά…να σε χαιδεύω παντού….ήθελα να σε ηρεμήσω από την ένταση. Γύρισα ανάσκελα…ανέβηκες πάνω μου και επιτέλους…μετά από τόση ώρα που σε έβλεπα να πηδιέσαι με άλλους…..σε παίρνω και εγώ. Το μουνί σου….ήταν διάπλατα ανοιχτό….στο είχαν ξεχειλώσει τελείως οι άλλοι…αλλά μούσκεμα και καυτό….μπήκα βαθιά…και όπως χτυπούσε το κεφαλάκι μου στην μήτρα….άρχισες να βογγάς….ξεκίνησες να μου λες πόσο σου άρεσε να σε πηδάνε 4 άνδρες σε ένα βράδυ….πόσο σου άρεσαν τα καυλιά τους μέσα σου……που με έφτιαχνε πολύ να τα ακούω…..τρελενόμουν…σε πίεζα για να καθήσεις και να πάρεις μέσα σου τον πούτσο μου, όσο πιο βαθιά γίνεται….σε κοιτούσα στα μάτια…να είσαι κατακκόκινη και γουστάρεις πολύ. Τα υγρά σου έτρεχαν πάνω μου και χοροπηδούσες δυνατά……
Δεν άντεχα άλλο…ήθελα να χύσω….σε έβλεπα να πλησιάζεις και εσύ….και την κατάλληλη στιγμή…όπως έχυνες και η μήτρα σου έκανε συσπάσεις…άρχισα να χύνω και εγώ….χωρίς προφυλακτικό…..άδειαζα το σπέρμα μου μέσα σου….δεν ήξερα αν ήταν γόνιμες μέρες…..αλλά δεν με ένοιαζε… ήθελα να σε κάνω δική μου….να νοιώσεις πόσο με έφτιαξες....με τα χύσια μου να γεμίζουν την μουνάρα σου……
Έπεσες δίπλα…εξουθενωμένη…..με τα χύσια μου ακόμη μέσα σου…και κοιμηθήκαμε αμέσως………….

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

Busted! A man walks in on a wife's private party...in Loving Wives
Hotwife, Happy Life Pt. 01 A repressed fantasy exposed; nothing will ever be the same.in Loving Wives
Out of Love Ch. 01 A weekend with friends, things get out of control.in Loving Wives
Babs Ch. 01 A not love story.in Loving Wives
Mary and Charles, Hotwife and Cuck Baby Boomer Hotwife and Her Cuck.in Mature
More Stories