Η Τίνα κ Ελένη σε κατάστημα ρούχων

Story Info
Η Τίνα κ Ελένη σε κατάστημα ρούχων σε τρίο με τον Διευθυντή
921 words
0
3
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Μόλις είχε προσληφθεί στο κατάστημα ρούχων. Αυτή είχε πολύ γλυκό πρόσωπο, όμορφα μάγουλα, μαύρα μαλλάκια, ωραία στήθη όπου η κολλητή μπλούζα τα τόνιζε. Αυτός δεν είχε μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες. Αυτή είχε μεγαλύτερη εμπειρία με άντρες αλλά ήταν μικρή, 26 ετών. Αυτός 22.

Ο διευθυντής του καταστήματος ήταν ωραίος τύπος, αδύνατος, γυμνασμένος, ξανθός. Πολλές φορές η Τίνα είχε συνευρεθεί με τον διευθυντή, τον Γιάννη. Όταν είχε πάει να ζητήσει δουλειά στο κατάστημα, την έγδυνε με τα μάτια του. Είχε φορέσει μία μίνι φούστα, όπου ίσα ίσα δεν φαινόταν το βρακάκι της όταν περπατούσε. Της άρεσε να τη νοιώθει τα βλέμματα πάνω στο κορμί της. Τα εσώρουχα τα διάλεγε με προσοχή. Είχε γούστο σε αυτά. Το βρακάκι της ήταν ένα στριγκάκι μαύρο, σε σχήμα αράχνης. Είχε φορέσει μία μπλούζα με ντεκολτέ, και σουτιέν που άφηνε περιθώριο στο βλέμμα να εντοπίζει τη ρόγα της αν ήταν κάποιος από πάνω της. Δεν σκεφτόταν βέβαια να κάνει σεξ για να προσληφθεί σε δουλειά. Δεν είχε τέτοια ανάγκη. Αλλά βέβαια, δεν είχε και ενδοιασμούς να διευκολύνει τη πρόσληψή της με το να δείξει λίγο από το σώμα της.

Την ημέρα της συνέντευξης, και οι δύο είχαν κοιταχτεί για ώρα. Αυτός είχε εντυπωσιαστεί από το όμορφο σώμα της, και αυτή από την ευγένειά του. Της άρεσε. Όταν την έπιασε από τον ώμο για να της δείξει το κατάστημα, η Τίνα είχε καυλώσει. Όταν εκείνη προθυμοποιήθηκε να τακτοποιήσει κάποια ρούχα στο κατάστημα, ο Γιάννης την πλησίασε από πίσω, και την αγκάλιασε. Αυτή δεν αντιστάθηκε. Φιλήθηκαν. Την επόμενη στιγμή, η Τίνα είχε σκύψει στο πάγκο των ρούχων, και ο Γιάννης της είχε σηκώσει τη φούστα της, είχε παραμερίσει το στρινγκάκι της στην άκρη, και της γαμούσε το μουνάκι της. Ο Γιάννης ήταν 50 ετών. Η Τίνα 26. Τον έκαναν για 40. Καθώς την είχε σκυμμένη στον πάγκο, τη γαμούσε με το καυλί του. Είχε γαμήσει πολλές κοπέλες. Του άρεσε το σεξ. Και στη Τίνα της άρεσε το καλό σεξ. Άρχισε να χύνει μέσα της αλλά όταν τέλειωσε, συνέχισε να τη γαμάει. Η Τίνα ήδη είχε σπασμούς από τον οργασμό. Έβγαλε το καβλί του από το μουνάκι της Τίνας, και με τα χύσια της, τον έσπρωξε στη μικρή της τρυπίτσα. Η Τίνα τον άφησε να τον χώσει όλο μέσα της. Δεν είχε και πολλές εμπειρίες με έρωτα από τη πίσω τρυπούλα της, αλλά όταν καύλωνε της άρεσε. Και τώρα ήταν καυλωμένη. Σπρώχνοντας, μπήκε μέσα της το ζεστό σαν σίδερο καυλί του. Τη γαμούσε χωρίς να τον βγάζει όλο έξω, με τα μπαλάκια του να χτυπάνε στο ζεστό ποπό της. Το μουνάκι της έχυνε το σπέρμα του καθώς τη γαμούσε τον κώλο της. Είχε σφικτό κώλο γιατί γυμναζόταν αρκετά. Έχυναν για 2η φορά.

Από τότε, είχαν γαμηθεί αρκετές φορές στο κατάστημα. Εκείνη ντυνόταν σέξυ για εκείνη και για τον Γιάννη. Κάποιες φορές ένοιωθε ότι κάποιοι πελάτες και πελάτισσες τη γλυκοκοιτούσαν. Δεν είχε δοκιμάσει με γυναίκα ακόμη. Αλλά δεν ήταν αρνητική. Ήθελε να δοκιμάσει να δει πως είναι να σε φιλάει μία γυναίκα. Κάποια στιγμή στα γυναικεία εσώρουχα, ήταν μία μικρούλα 20 ετών, με τιραντέ κοντό, πλεκτό, χωρίς σουτιέν, στητά στήθη, με τεντωμένη ρόγα και από κάτω μία πλεκτή μίνι φουστίτσα. Η Ελένη μπήκε στο κατάστημα για να διαλέξει μπλούζα. Η Ελένη είχε πει στην Τίνα ότι έχει μεγαλύτερο στήθος από εκείνη και ότι είναι πιο ωραίο. Η Ελένη φώναξε την Τίνα από το παραβάν, να τη βοηθήσει να βγάλει τη μπλούζα της. Τότε η Ελένη αγκάλιασε την Τίνα και τη φίλησε. Η Τίνα δεν αντιστάθηκε. Η Ελένη έχωσε το χέρι της στο μουνάκι της Τίνας. Ήταν καυλωμένο. Έχωσε το δάκτυλό της μέσα στο μουνάκι της Τίνας, και έπειτα της το έδωσε η 20χρονη να το γλείψει η Τίνα. Η Τίνα έκανε τό ίδιο, έχωσε το χεράκι της στο μουνάκι της Ελένης, παραμερίζοντας το βρακάκι της, και της έδωσε να το γλύψει. Η Τίνα πήρε πρωτοβουλία, κ έγλειφε τα μικρά στητά στήθη της Ελένης.

Η Ελένη σήκωσε τη φούστα της Τίνα και χάιδεψε το ποπό της, μέχρι που βρήκε ότι φορούσε ερωτική σφήνα. Η Τίνα σχεδίαζε να πηδηχτεί με τον 50άρη Διευθηντή της ξανά σήμερα από τη πίσω πορτούλα της. Η Ελένη έβγαλε την ερωτική σφήνα από τον ποπό της Ελένης, και την έγλειψε. Τότε έβγαλε από την τσάντα της ένα στραπον, και το φόρεσε. Πήγε πίσω από την Τίνα, και άρχισε να της γλείφει το μουνάκι της 26χρονης Τίνας ενώ δεν δίσταζε να βάζει τη γλώσσα της και στη μικρή τρυπούλα της Τίνα, που ήταν ανοικτή. Άρχισε να γαμάει το μουνάκι της Τίνας με το στραπον, και όταν υγράθηκε αρκετά, το έχωσε στο κώλο της. Το στραπον ήταν διπλό, καθώς γαμούσε την Τίνα η 20χρονη Ελένη, γαμιόταν και αυτή.

Ο Διευθυντής έψαχνε την Τίνα. Ήταν ώρα που δεν είχε το κατάστημα κόσμο. Όταν πήγε προς τα παραβάν, είδε η Τίνα να γαμιέται από τη νεαρή 20χρονη Ελένη, από το μισανοιγμένο παραβάν. Έβγαλε έξω τον πούτσο του και άρχισε να το παίζει. Ο κώλος της Ελένης ήταν πολύ σέξυ, όπως τον τόνιζαν οι μαύρες λωρίδες του στραπον. Μικρός και σφικτός. Η Ελένη, γύρισε και τον είδε, και του έκανε νόημα να μπει μέσα. Αυτός μπήκε μέσα, και η Τίνα άρχισε να γλείφει τον πούτσο του καθώς η Ελένη τη γαμούσε από τον κώλο. Όταν έχυσε απροειδοποιήτα μέσα στο ζεστό στοματάκι της Τίνας, ο Γιάννης, τη σήκωσε όρθια, και έχωε τον πούτσο του στο μουνάκι της Τίνας. Η Ελένη ξαναχώθηκε στο κώλο της Τίνας. Καθώς τη γαμάγανε τη Τίνα ο Διευθυντής και η πελάτισσα, η Τίνα ερχόταν σε οργασμό. Άρχισαν να ανταλλάσουν και οι τρεις γλωσσόφιλα ενώ ήταν ακόμα μέσα στην Τίνα.

Συνεχίζεται...

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

My Lexi Lust & Sexxi Lexxi Fantasy A quick and kinky lesbian fantasy!in Lesbian Sex
Erotic Adventure on the Trail First its just us, then we run into someone else...in Group Sex
Charlie's Angels: Angel Cum Home Jill brings home her fiance.in Celebrities & Fan Fiction
Fantasies Fulfilled Ch. 01 20 years of frustrations, gone in a weekend.in Erotic Couplings
Caught in Her Panties Ch. 01 I receive punishment after my wife catches me in her pantiesin Transgender & Crossdressers
More Stories