Ο καθηγητής και η μαθήτρια

Story Info
Ο καθηγητής και η μαθήτρια
1k words
0
6
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Η 18η μαθήτρια Ελένη, μελαχρινή, όμορφη, γυμνασμένη, καθόταν δίπλα στον Ηλία. Δίπλα από τον Ηλία καθόταν η Δέσποινα. Η Ελένη φορούσε μία κοντή φουστίτσα. Και ένα μπλουζάκι χαμηλό με ντεκολτέ χωρίς σουτιέν. Η ρόγα της φαινόταν αν κοιτούσες πάνω από το μπλουζάκι. Είχε μικρά στήθια. Το βρακάκι της ήταν ροζ με δαντέλα. Η Ελένη και ο Ηλίας είχαν κάνει μερικές φορές σεξ, στις τουαλέτες, στο προαύλιο του σχολείου και αλλού. Η Ελένη είχε βάλει το χέρι πάνω στο παντελόνι του Ηλία και έτριβε το πέος του ενώ γινόταν μάθημα. Άνοιξε το φερμουάρ και έβγαλε το καυλί του έξω από το παντελόνι, ήταν εντελώς ορθωμένο. Του τον έπαιζε. Οι φίλες της γελούσαν. Η Δέσποινα έβαλε και αυτή το χεράκι της στο πέος του Ηλία. Αυτός συγκρατιόταν για να μη φωνάξει καθώς έφτανε στην αποκορύφωση, στον οργασμό του, και έχυνε το λευκό υγρό του, που κάλυψε τα χέρια των δύο κοριτσιών. Η Ελένη έσκυψε και του καθάρισε το κεφαλάκι του πέους του με το στόμα της. Αυτή καθαρίστηκε με βιοδιασπώμενο οικολογικό μαντιλάκι και έδωσε και ένα στη Δέσποινα. Καθώς χτυπούσε το κουδούνι, ο Ηλίας έβαλε το πέος του μέσα στο παντελόνι του αν και ακόμη ορθωμένο και καυλωμένο.

Η Έλενα είχε ραντεβού με τον καθηγητή της για μία εργασία. Δεν τα πήγαινε και πολύ καλά, και ήθελε να ζητήσει τη βοήθειά του. Ο Καθηγητής ήταν μεγαλούτσικος αλλά καλοδιατηρημένος, γυμναζόταν, και πρόσεχε τη διατροφή του. Ήταν βίγκαν και οικολόγος. Όπως η Έλενα. Είχαν βέβαια αρχίσει τα μαλλιά του τα γκριζάρουν αλλά η Ελένη τον έβρισκε υπέροχο. Είχε μία πανέμορφη για την ηλικία της σύζυγο, κάποια χρόνια νεότερη. Ψηλότερη από την Ελένη, με κάπως μεγαλύτερα στήθια.

Χτύπησε τη πόρτα και μπήκε μέσα. Της είπε ότι δεν προσέχει στο σχολείο, και θα έπρεπε να είναι καλύτερα προετοιμασμένη στα μαθήματα και στα τεστ. Πήγε κοντά του, μπορούσε να δει τη ρόγα της, αφού ήταν πιο ψιλός από εκείνη. Αυτή πήγε να κλάψει, ενστικτωδώς, αυτός τη πήρε αγκαλιά. Ένοιωθε τη ζεστασιά και τη νεανικότητα του κορμιού της. Εκείνη παρατήρησε το ορθωμένο πέος του. Του είπε: Τι είναι αυτό Κε Καθηγητά κοιτάζοντας το με ορθάνοικτα μάτια. Εκείνος έφυγε από κοντά της, και της ζήτησε συγνώμη. Εκείνη είπε δεν πειράζει, ξέρω ότι έχω όμορφο κορμί, και ξέρω την αναστάτωση που προκαλώ στα αγοράκια. Και εσείς Κε καθηγητά είστε ένα όμορφο αγοράκι είστε. Ο Καθηγητής κολακεύτηκε κια ντράπηκε, δεν μίλησε. Πήγε κοντά του και του είπε ότι έχει ικανοποιήσει πολλά αγοράκια. Ξέρει πως να τα ικανοποιεί. Είναι κάτι όμορφο να αγγίζονται δύο άνθρωποι και να παίρνουν όμορφα, αν υπάρχει συναίνεση.

Ο Καθηγητής έμεινε έκπληκτος από τα λόγια της, γύρισε και τη κοίταξε. Εκείνη πήγε κοντά του, και άρχισε να του χαϊδεύει το πέος του καθηγητή της. Εκείνος ακόμη δεν έλεγε τίποτα. Σιωπηρά συμφωνούσε. Ο έρωτας είναι όμορφος και πρέπει να το ζεις. Η κοινωνία δυστυχώς τον έχει βάλει σε πολλά καλούπια.

Ενώ εκείνη έβγαλε το πέος του καθηγητή της από το παντελόνι του, εκείνος άπλωσε το χέρι του και χάιδευε τα μικρά στήθια της που οι ρόγες τους ήταν ήδη σκληρές. Άρχισε να γλύφει και να βάζει το πέος του μέσα στο στόμα της ενώ με το άλλο χέρι χάιδευε τα μπαλάκια του. Κάποια στιγμή η μαθήτρια σταμάτησε και του είπε ότι τον θέλει μέσα της. Ο Καθηγητής της έκατσε στη καρέκλα και εκείνη πήγε και έκατσε πάνω του, ενώ αυτός απομάκρυνε το ροζ δαντελένιο βρακάκι της. Άρχισε να κατεβαίνει και να βάζει το πέος του με στη ροδαλή σάρκα της που ήταν ήδη μουσκεμένη. Ανεβοκατέβαινε πάνω του. Της άρεσε που επιτέλους ο καθηγητής της την πήδαγε, της γαμούσε το μουνάκι της. Το χέρι του είχε πάει στους γλουτούς της, και άρχισε να χαϊδεύει τη πίσω ροδαλή τρυπούλα της με κυκλικές κινήσεις.

Ο Καθηγητής είχε πηδήξει και άλλες μαθήτριες. Του άρεσε που γαμούσε το μουνάκι της Έλενας. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει αθόρυβα η γυναίκα του. Η πόρτα δεν είχε κλείσει καλά καλά και έτσι δεν ακούστηκε καθώς μπήκε. Ο καθηγητής είχε κλείσει τα μάτια ενώ η μικρή τον ρήμαζε στα γλωσσόφυλα και πηδούσε το καυλί του με το μουνάκι της.

Η γυναίκα του πριν λίγο είχε πηδηχθεί με τον Ηλία, τον μαθητή της. Της άρεσαν τα νεανικά πέη. Την είχε πάρει στο γραφείο της. Είχε σκύψει στο γραφείο της ενώ ο Ηλία της σήκωνε τη φούστα, και είχε χώσει το καυλί του στο μουνάκι της καθηγήτριάς του ενώ είχε παραμερίσει παραδίπλα το μαύρο στρινγκάκι της. Είχε όμορφα και απαλά ροδαλά οπίσθια στα της Ελένης και της Δέσποινας που είχε γαμήσει.

Δεν έβαζε προφυλακτικό, της άρεσε να νοιώθει τα χύσια του στο μουνάκι της. Είχε στειρωθεί και ήξερε ότι ο Ηλίας δεν είχε κάποιο νόσημα. Αυτή τη φορά όμως, ήθελε να χύσει μέσα στη μικρή τρυπούλα της ανάμεσα στου γλουτούς της. Τον έβγαλε από το μουνάκι της καθηγήτριας, και τον πήγε λίγο πιο πάνω, και όταν βρήκε στόχο, άρχισε να τον σπρώχνει μέσα στο κωλαράκι της. Άρχισε να γαμάει το κωλαράκι της καθηγήτριας του ενώ εκείνη άρχισε να βογκάει. Δεν άργησε να χύσει μέσα της.

Και ενώ έμπαινε στο γραφείο του άντρα της μετά το γαμήσι που της έκανε ο Ηλίας, έβλεπε τον άντρα της να γαμάει την Ελένη. Ενώ τους πλησίασε, είπε, μην διακόψετε, είναι όμορφο αυτό που κάνετε. Το σέξ είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα στο κόσμο. Ο άντρας της την ήξερε. Είχαν πειραματιστεί μαζί σε διάφορες καταστάσεις.

Η Έλενα είχε κάτσει ολόκληρη πάνω στο πέος του καθηγητή της, ενώ έβλεπε τη γυναίκα του, η Κάτια να τη πλησιάζει και να τη φυλάει στο στόμα και το χέρι της να πλησιάζει τη ρόγα της. Άρχισε να γαμάει ξανά τον καθηγητή της ενώ φυλούσε τη γυναίκα του. Εκείνη τη στιγμή το μουνάκι της άρχισε να χύνει όπως και έχυνε και ο καθηγητής της μέσα της. Ήταν και ο καθηγητής στειρωμένος και το ήξερε.

Μόλις έχυσε, τη σήκωσε, τη γύρισε στο γραφείο, τη σήκωσε τη φούστα, και άρχισε να το χώνει στη πίσω τρυπούλα της. Ήταν ακόμη καυλωμένος, Ενώ η γυναίκα του πλησίασε και τον φιλούσε, εκείνος έχωσε το χέρι του κάτω από τη φούστα, στο μουνάκι της και έχωσε το δακτυλάκι του στο μουνάκι της.

Χύσανε και οι δύο. Περάσανε υπέροχα. Η Ελένη πέρασε το μάθημα.

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

Susan's Story A college professor and her exchange student.in NonConsent/Reluctance
Gillian Newark's School Tales Ch. 01 A schoolteacher, an 18-year-old schoolboy, & a dare game.in Mature
Naughty Little Girl... Ch. 01 A teacher discovers his prize student's sexual secret.in Fetish
The List Ch. 01 Hung 18-year-old nerd uses his tool for the first time.in First Time
White Lightning Ch. 01 She is dominated by a former student.in NonConsent/Reluctance
More Stories