Ο πλανήτης ΕΛ.ΦΙ

Story Info
ερωτικ ιστορία επιστημονικής φαντασίας με χιούμορ
8.2k words
0
62
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

This is a Greek funny erotic scifi. Note that it is something that i wrote many days back, and it is not finished yet.

Είναι μία ερωτική με χιούμορ ερωτική ιστορία, που έγραψα κάποια εποχή, που όμως δεν είναι τελειωμένη πλήρως.

Ε Ι Σ Α Γ Ω Γ Η

Γνωριζόντουσαν μόνο λίγο καιρό, κοιτούσαν ο ένας τον άλλον στα μάτια! Ήταν βράδυ και ο ουρανός είχε γίνει πράσινος. Από τα ανατολικά το πορφυρό χρώμα της κοσμικής φωτιάς που ζέσταινε το πλανήτη τους, άρχισε να χαμηλώνει. Αλλά η δικιά της φωτιά ήταν στα ύψη της πορφυρότητας. Άρχισε να χαμηλώνει τη φωνή της, το ερωτικό της κάλεσμα. Φορούσε το μεταξένιο νηκτικό της το οποίο περιείχε όλες εκείνες τις απαραίτητες οσμηρές ουσίες που θα έκαναν τον σύντροφό της να της χαρίσει άλλη μία αξέχαστη ερωτική νύχτα.

Ήταν έθιμο στον Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ οι γυναίκες της Ερήμου να ταξιδεύουν χιλιόμετρα ώστε να φτάσουν στο Αιωρούμενο Κτήριο της Ανώτερης Σύμπτυξης (ΑΣ). Εκείνος μπήκε μέσα στο Διάφανο Δωμάτιο, καθώς εκείνη τακτοποιούσε το νυχτικό της. Ετοιμαζόταν να βάλει το εσώρουχό της Διαλεγμένο από την Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ).

Τα χρώματά του ήταν ειδικά διαλεγμένα ώστε να ταιριάζουν στα εγκεφαλικά σήματα του ερωτικού της συντρόφου. Με αυτό το τρόπο θα ολοκλήρωναν ταυτόχρονα την Επιπόλαια Εισδοχή τους (Ε.Ε.) το οποίο βέβαια κάθε στιγμή του θα παρακολουθούνταν από την Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ). Κανένας κάτοικος του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ - Άντρας ή Γυναίκα ή κάτι από τα δύο - δεν είχε αντίρρηση σε αυτό. Ίσα ίσα, η Ανώτερη Ιατρική (ΑΙ) μπορούσε να προλαμβάνει Επιπόλαιες Εισδοχές (Ε.Ε.) που δεν συμφωνούσαν με τον κώδικα Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ).

Καθώς την πλησίασε από πίσω, την αγκάλιασε με το ένα χέρι του στη μέση της, και έσκυψε να της δώσει ένα τρυφερό φιλί στο αυλάκι του λαιμού της. Εκεί που η Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ) του έδειξε πως ήταν το σημείο για της έναρξη της Ερωτικής Διέγερσης Ωαρίου (ΕΔΩ).

Η Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ) μέσω της Ανώτερης Ιατρικής (ΑΙ) μπορούσε να βοηθάει τους κατοίκους της να έχουν τη Μέγιστη Ερωτική Ευχαρίστηση (ΜΕΕ). Το κόστος της ήταν μικρό. Η κάθε Επιπόλαια Εισδοχή (ΕΕ) κατανάλωνε μόνο ένα μέρος της. Είχε υπολογιστεί ότι 10.000 μέγκα "ΣΕτ" ήταν οι απαιτήσεις για το σύνολο των 10.000 κάτοικων του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ, αν όλοι είχαν ακριβώς την ίδια στιγμή Επιπόλαια Εισδοχή (ΕΕ). Βέβαια η Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ) δεν επέτρεπε Επιπόλαιες Εισδοχές (Ε.Ε.) πέρα των 100 την μέρα. Δηλαδή, 200 Δυατομικές ΕΕ που θα κατανάλωναν περίπου 200 μέγκα "ΣΕτ". Και βέβαια υπήρχαν και άλλων ειδών ΕΕ, που απαιτούσαν διαφορετικά ποσά ΣΕτ, αλλά αυτό θα το δούμε στη συνέχεια.

Το ρολόι έδειχνε "60:00". Το μερονύχτι στον ΕΛ.ΦΙ ήταν 69+1 ωρών. Η ΕΕ δεν μπορούσε να ξεπεράσει τις 9 ώρες σύμφωνα με το άρθρο σχετικά με την ΜΕΕ στον κώδικα Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ). Δηλαδή ως την 69η ώρα, έπρεπε να έχουν τα κορμιά τους δεχτεί τη Μέγιστη Ερωτική Ευχαρίστηση (ΜΕΕ).

Εκείνη έδειξε τα πρώτα σημάδια Ερωτικής Διέγερσης Ωαρίου (Ε.Δ.Ω). Μία από τις 13 Κοκκινοπράσινες Λείες Ισόθερμες Κ-τελείες (ΚΛΙΚ) που βρισκόταν πάνω από τα υπέροχα μάτια της άρχισαν από πράσινες να παίρνουν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. Το νυχτικό της ήταν αρκετά κοντό, και από μπροστά στο πάνω μέρος του, υπήρχε μία σχισμή που τον διευκόλυνε να αγκαλιάσει με τη παλάμη του, το στητό στήθος της που αρκούσε να του γεμίσει τη παλάμη του. Το είχε πιάσει χιλιάδες φορές, αλλά η Ανώτερη Ιατρική (ΑΙ) είχε φροντίσει η εμπειρία της κάθε Επιπόλαιας Εισδοχής (ΕΕ) να καταγράφεται μόνο σε ένα μικρό μέρος του Εγκεφαλικού Τομέα (ΕΤ). Έτσι, η κάθε επόμενη εμπειρία, απασχολούσε πάντα τον ίδιο Εγκεφαλικό Τομέα (ΕΤ) - το ονόμαζαν Οικονομική Ρύτρα Ανοικτής Ισότητας Ορίων (ΟΡΑΙΟ).

Αυτό το βαθύ κόκκινο χρώμα ήταν ένδειξη ότι το υπέροχο κορμί της άρχισε να τον ζητάει έντονα μέσα του. Όμως και οι δυο τους γνώριζαν ότι και τα 13 ΚΛΙΚ έπρεπε να πάρουν ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, διαφορετικά, δεν θα μπορούσαν να...Ιδίως Εκείνη... Ήθελε η Σύμπτηκτική Αντίφατικής Στατιστικής (ΣΑΣ) να τους καταχωρίσει ως Δεδομένο Ελάχιστης Κατανάλωσης Α "ΔΕΚΑ" και Μέγιστης Διάρκειας. Η κατηγορία 'Α' αναφερόταν στη Μέγιστη Διάρκεια ΕΕ, δηλαδή, 9 ωρών. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να άλλαζαν θέση στην Αιωρούμενη Κατοικία τους, και από το όχι τόσο άσχημο ΝΤαμάρι ΙΚτέρου (ΝΤΙΚ), στη θέση ΝΤαμάρι ΙΒιρικής Ανάπτυξης (ΝΤΙΒΑ). Για αυτό και οι φίλες της μπορεί να ζήλευαν. Στη θέση ΝΤΙΒΑ, το Διάφανο Δωμάτιο θα έβλεπε όλο αυτό το μοναδικό θέαμα της ΔιπλΑνάποδης Καταρρακταίας Ροής Ύδωρ (ΔΑ.Κ.Ρ.Υ). Σκέφτηκε:

"Teste Ronde, Teste Monde

Non Ronde, Non Monde"

"Οτιδήποτε πορφυρίζει (καίγεται), κινεί τον κόσμο.

Οτιδήποτε δεν πορφυρίζει, είναι άχρηστο."

Και εκείνη έπρεπε να συγκρατηθεί, ήξερε ότι κάποιες φίλες της -από ζήλια- μπορεί να ήταν στην Πορφυρή Ενδιάμεση Οροφή Σύμπτηξης (ΠΕΟΣ) για να δουν αν όλα αυτά που τους είχε αναφέρει σχετικά με την διάρκεια της Επιπόλαιας Εισδοχής (ΕΕ) τους ήταν αλήθεια! Έπρεπε να συγκρατηθεί. Σε αυτό το φαινόμενο, ο μισός καταρράκτης κατέβαινε, και ο άλλος μισός ανέβαινε. Δεν περιγράφεται η μαγεία του! Άσε που κάποιες ιστορίες αναφέρουν ότι αν γνωρίζεις κάποιον Ποθητό -άτομα που αντιβαίνουν τον υπάρχον κώδικα- μπορεί να σου δείξει τον τρόπο να διαπεράσεις τους ΔιπλΑνάποδης Καταρρακταίας Ροής Ύδωρ και...

Καθώς χάιδευε το στητό γεμάτο, πορφυρότητα, στήθος της, προσπαθούσε να μην περάσει πάνω από την θαυμάσια υπερπόρφυρη ρόγα της, ήθελε τόσο πολύ να την αγγίξει εκεί, αλλά αν την άγγιζε, μπορεί η ΕΕ αντί 9 ωρών να γινόταν 1 ώρας... και αντίο θέση ΝΤΙΒΑ! Το άλλο χέρι του κατέβαινε σιγά σιγά προς τη μεταξένια κοιλιά της. Εκείνη έσκυψε λίγο, τυχαία τάχα, ήθελε να διαπιστώσει το μέγεθος της απόλαυσης του. Και εκείνος είχε 5 Κιτρινοπράσινες Απλές Μ-τελείες (ΚΑΜ), αλλά μόνο μία από αυτές συμμετείχε στην ΕΕ και βρισκόταν ακριβώς σε εκείνο το σημείο που με τα δύο ρόδινα σφικτά φεγγάρια της τάχα τον άγγιξε. Δεν φορούσε και πολλά εκείνη! Η Ανώτερη Σύμπτηξη (ΑΣ) της ανέφερε: 80% γεμάτο, 90% πάχος, και 0.05% παραπάνω μήκος από τη προηγούμενη φορά. Ήξερε βέβαια, ότι η δική του Μ-τελεία όσο και αν έπαιρνε έντονο σκληρό αλικό χρώμα, αν οι δικές της Κ-τελείες έχαναν το βαθύ ερυθροκόκκινο χρώμα τους, δεν θα γινόταν τίποτα. Έπρεπε να διατηρήσει τον έλεγχό της, τον έλεγχο και των 13 Κ-τελειών (ΚΛΙΚ) της!

Βέβαια αισθάνθηκε υπερήφανη για αυτό το 0.05%, την ευχαρίστησε ιδιαίτερα είχε βέβαια πάρει τα μέτρα της... Τις προηγούμενες μέρες, είχε βγει με τις φίλες της στη Πλατεία και επισκέφθηκε το Δωμάτιο Ωραιοποίησης ΣΤατικής Αφυδάτωσης (Δ.Ω.ΣΤ.Α). Το Δωμάτιο αυτό αιωρείται πάνω από ένα παρακλάδι από το ΝΤαμάρι ΙΚτέρου (ΝΤΙΚ). Οι έρευνες της Ανώτερης Ιατρικής (ΑΙ) ανακάλυψαν ότι τα παραγόμενα αέρια αφυδατώνουν ορισμένα μέρη της επιδερμίδας. Εκείνα που κυρίως στο Διάφανο δωμάτιο τα ανακαλύπτει ο σύντροφος (ή οι σύντροφοι). Το αποτέλεσμα είναι ο Βαθμός Σφικτότητας να φτάνει το 99.9%, σχεδόν κάτι σαν νταμαρόπετρα, που μόνο όσες δεν έχουν βρεθεί στο Διάφανο Αιωρούμενο Δωμάτιο θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι κατέχουν τέτοια ιδιότητα δίχως να έχει χρειαστεί να τρέξουν στο (Δ.Ω.ΣΤ.Α). Βέβαια, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο αλλά δυστυχώς για εκείνες, πρέπει να έχουν υπολογίσει πολύ καλά το χρονικό της Επιπόλαιας Εισδοχής (ΕΕ), διαφορετικά το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό από το επιδιωκόμενο.

Εκείνη είχε χρησιμοποιήσει όλες τις Κ-τελείες (ΚΛΙΚ) της ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεως. Βέβαια ξόδεψε κάποια παραπάνω "ΣΕτ" αλλά είχε τον τρόπο της ώστε να μην εμφανιστούν στον Διάφανο Ετήσιο Ισολογισμό (ΔΕΙ).

Εκείνος άρχισε να νοιώθει συσπάσεις χαμηλά στη κοιλιά της. Του άρεσε αυτό αλλά ήξερε ότι πρέπει να μην προχωρήσει άλλο. Προτίμησε να πιάσει λίγο βίαια είναι η αλήθεια, το πρόσωπό της. Ζητούσε το φιλί της, τα ολοκόκκινα χείλια της, τόσο βαθιά κόκκινα σαν το πιο βαθύ νταμάρι του ΕΛ.ΦΙ. Εκείνη δήθεν απρόθυμα, γύρισε αργά το πρόσωπό της, ενώ με το ένα χέρι προσπάθησε να πιάσει το χέρι που της χαΐδευε το στήθος της. Το φιλί του την έκανε να ριγήσει ολόκληρη, και δήθεν τυχαία, πίεσε το χέρι του πάνω στο στήθος της, στην ρόγα της έπαιρνε όλες τις πορφυρές αποχρώσεις, που ήταν τόσο ευαίσθητη και σκληρή εκείνη τη στιγμή όσο και η πιο σκληρή νταμαροπέτρα που είναι έτοιμη να πέσει μέσα στη πιο βαθιά φωτιά. Έκλεισε τα μάτια της για μία στιγμή, τόσο από ευχαρίστηση, αλλά και από ενοχές. Ήξερε, ότι αυτό ήταν ένα λάθος! Μπορεί να τα είχε χαλάσει όλα πριν να το καταλάβει!

Ήξερε ότι εκείνη τη στιγμή η Ανώτερη Σύμπτυξη (ΑΣ) έδωσε σήμα στους Απόθητους της Ανώτερης Ιατρικής (ΑΙ), και η Επιπόλαια Εισδοχή (ΕΕ) τους κινδύνευε να μείνει ανολοκλήρωτη. Γιατί, ο κανονισμός της ΑΣ, στο άρθρο 69 του κώδικα της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ), έλεγε ρητώς τη σειρά που έπρεπε να παρθεί το Βαθύ Κόκκινο χρώμα στα 13 ΚΛΙΚ της, και δεν ήταν η στιγμή οι Κ-τελείες (7η/8η) της δίπλα στη σκληρή ρόγα της να πάρουν τέτοιο χρώμα. Δεν έπρεπε να παρεκτραπούν από τους κανόνες του άρθρου 69 του κώδικα της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ).

Κρίμα τα έξοδα στο Δ.Ω.ΣΤ.Α! Σκεφτόταν ότι μπορεί να μην ολοκλήρωνε τα όνειρά της, που τόσο λαχταρούσε να τα γευτεί! Να μείνει για πάντα στη θέση ΝΤΙΚ και να μη μετακομίσει ποτέ της στη Θέση ΝΤΙΒΑ δίπλα στους ΔιπλΑνάποδης Καταρρακταίας Ροής Ύδωρ (ΔΑ.Κ.Ρ.Υ), αφού δεν θα μπορούσε να γίνει Δεδομένο Ελάχιστης Κατανάλωσης Α "ΔΕΚΑ" και Μέγιστης Διάρκειας. Πάλι σκέφτηκε "Non Ronde, Non Monde, repe ma", προσθέτωντας, "κρίμα".

Έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα κάτι μέσα στο Διάφανο Δωμάτιο στο Αιωρούμενο Κτήριο της Ανώτερης Σύμπτηξης (ΑΣ). Έπρεπε να μην αφήσει να αλλάξει το χρώμα της 7ης/8ης Κ-τελείας της, έπρεπε να κάνει κάτι ώστε τα Θερμικά Ένστικτα Ανικανοποίησης της (ΘΕΑ), να μην γίνουν Ρευστής Αδυναμίας (ΘΕΑ-ΡΑ). Αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να προσέξει ώστε οι Κ-τελείες που έχουν ήδη πάρει το χρώμα του πάθους (και οι 3 στο μέτωπό της), να μην χάσουν το Βαθύ πορφυρό χρώμα τους. Οι οδηγίες του άρθρου 69 της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ) ήταν αυστηρές ως προς αυτό. Και μην ξεχνάμε, μπορεί και οι φίλες της στο χώρο της Πορφυρής Ενδιάμεσης Οροφής Σύμπτηξης (ΠΕΟΣ) να έβλεπαν με ατέλειωτη αγωνία αν η 7η/8η Κ-τελεία του στήθους της θα έπαιρνε το Βαθύ πορφυρό χρώμα!

Α Κ Α Δ Η Μ Ι Α

Γνώριζε ότι η διαδικασία της Ρευστής Αδυναμίας (ΡΑ) μπορούσε να αντιστραφεί αν ενεργοποιούσε το Φρένο αυτών (ΡΑ-Φ) και σε αυτό το σκέλος χρειαζόταν τη "βοήθεια" του σύντροφό της. Δεν είχε πολύ χρόνο, από γλυκιά, και ντροπαλή γυναίκα, έπρεπε να γίνει ΞΕφρενη ΚΟΛασμένη Οντότητα (ΞΕΚΟΛΟ). Εκείνη, άρχισε να τον γρατζουνάει με ένα πονηρό βλέμμα σε διάφορα σημεία στο σώμα του, εκείνος άναυδος από τη κίνησή της, η οποία του δημιούργησε μία περίεργη αίσθηση, προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση, και την ίδια στιγμή, να μην χαλάσει το "παιχνιδάκι" της, γιατί ήξερε ότι πρόκειται για ένα παιχνιδάκι της. Βέβαια, ούτε που παιρνούσε από το μυαλό του, ότι αυτό το "παιχνιδάκι" της, είχε σχέση με "ΡΑ-Φ" διαδικασία. Προσπάθησε να την αρπάξει από την μέση της ώστε να τη σταματήσει να τον γρατζουνάει με αυτό το πονηρό βλέμμα. Αλλά εκείνη δίχως να το θέλει, γλιστρούσε μέσα στο κοντό της νυκτικό, με αποτέλεσμα τόσο να φανεί το το δαντελένιο σέξυ βρακάκι της αλλά και το στόμα του να έρθει ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με το δικό της, και με ένα πονηρό βλέμμα, άρχισε να δαγκώνει τα αναψοκοκκινισμένα χείλια της. Όταν εκείνη έβγαλε τη γλώσσα της έξω, αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να την δαγκώσει, λίγο.

Είχε αποφοιτήσει με άριστα από την ακαδημία ΘΑνατηφόρας Υποτέλειας ΜΑζών (ΘΑΥΜΑ), και η επιλογή "Μαζικές Πράξεις των ΑΙ" (ΜΠ-ΑΙ) σίγουρα τη βοηθούσε στην τακτική που ακολούθησε!Το αποτέλεσμα ήταν πολλαπλό και σίγουρο! Θα διατηρούσε τόσο το ενδιαφέρον εκείνου ώστε τα συνδεδεμένα ΣΕτ της να παραμείνουν εκεί που είχαν πάρει θέση ήδη, στις 3 Κ-τελείες της, πάνω στο πονηρό και άγριο πλέον πρόσωπό της. Ο στόχος ήταν να μην ξοδευτεί κάποιο παραπάνω ΣΕτ - διαφορετικά -αντίο- θέση ΝΤΙΒΑ!

Στο μάθημα για Μαζικές Πράξεις των ΑΙ (ΜΠ-ΑΙ), μπορούσε να κάνει άμεσα πράξη αυτά που μάθαινε. Ήταν τυχερή, η τάξη για τους Απόθητους ήταν δίπλα. Και ενώ πολλοί από της συμμαθήτριές της έβρισκαν περισσότερο ενδιαφέρον τη παρέα των ατόμων που θα εργαζόντουσαν στα Κεντρικά της Ανώτερης Σύμπτηξης (ΑΣ), και σνόμπαραν αυτούς της ΑΙ, εκείνη αντίθετα, έκανε παρέα μαζί τους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όνειρό της ήταν να γνωρίσει έναν Ποθητό. Οι φήμες έλεγαν ότι από την ακαδημία ΘΑνατηφόρας Υποτέλειας ΜΑζών (ΘΑΥΜΑ), από την τάξη ΑΙ, είχαν περάσει και Ποθητοί αλλά αυτό πάλι είναι μία άλλη ιστορία...

Έκανε άμεσα πράξη αυτά που μάθαινε. Της ήταν εύκολο να πιάσει κουβέντα με κάποιον Απόθητο, και να δει την αντίδρασή του στο χαμηλό ντεκολτέ της, στα τυχαία σκυψίματά της, ή όταν φορούσε Διάφανα φορεματάκια, με εσώρουχα διαλεγμένα από το κατάστημα "ΧΧΧ" των πρώην υπαλλήλων της ΑΣ στην Πλατεία, ή και πάλι, μερικές φορές, και δίχως αυτά. Όχι ότι μερικές φορές δεν ξέφευγαν από τον έλεγχό της ορισμένες φορές κάποιες Κ-τελείες της, ιδίως, η 7η/8η τελεία της δίπλα στη ροδαλή ρόγα της. Ήξερε τα ευαίσθητα σημεία της. Προσπαθούσε να τιθασέυση τον εαυτό της όσο μπορούσε.

Για αυτό άφηνε μερικούς Απόθητους να την αγγίζουν σε αυτό το σημείο, με τις χερούκλες τους, τάχα τυχαία. Αλλά αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός της, να μάθει να ελέγχει καλά και τις 13 Κ-τελείες της, αλλά και τις αντιδράσεις των Απόθητων στα "παιχνιδάκια" της. Γενικά δεν τους πολυ-χόνευε τους έβρισκε "εύκολους" στα "παιχνιδάκια" της. Είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι ακόμη και Απόθητοι με διαφορετικού τύπου Ερωτικής Διέργεσης (ΕΔ), δεν έβρισκαν τόσο αδιάφορο τα 2 πορφυρά σφικτά φεγγάρια της, τον όμορφο ποπό της. Υπερηφανευόταν αρκετά για αυτόν, και προσπαθούσε να τον επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τόσο στους Απόθητους στην τάξη για ΑΙ, αλλά και στις φίλες της.

Η Φλόγα στο Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ εκείνη τη στιγμή ήταν στο μέγιστό της. Εκείνη φορούσε ένα συνολάκι, καθόλου τυχαία διαλεγμένο, από το Αιωρούμενο Δωμάτιο (ΑΔ) της Διανοικτότητας ΕΛ.Φικών Οσμηρικών Συνδέσμων (ΔΕΟΣ). Τα πόδια της τα αγκάλιαζε ένα κολλητό πορφυνοικό οσμηρικός σύνδεσμος, με μέτρια διανοικτότητα, αλλά με μεγάλο αριθμό Μ-ινίον που το είχε ταιριάξει με ιδιαίτερη προσοχή με Σανάϊτικα υποδήματα, φτιαγμένα από Γυναίκες της Ερήμου, στη περιοχή Σανάι. Είχε αδυναμία στο ιδιαίτερο στυλ. Στο επάνω μέρος είχε διαλέξει κάτι απλό που να εξάπτει τη φαντασία, το Ronde της ήταν υψηλό. Διάλεξε ένα λεπτό κολλητό Οσμηρικό Σύνδεσμο, ένα Ο-ινίον, και χαμηλής διανοικτότητας. Οι Ο-ινίες δεν θα έφεραν σε κανέναν αντίρρηση που θα προσπαθούσε να τις διαπεράσει με τη χερούκλα του. Εξάλλου, το Ο-ινιακό πλέγμα που σχημάτιζαν, είχε τόση χαμηλή διανοικτότητα, που ακόμα και στη πιο σκούρα φλόγα, θα μπορούσε να διακρίνει κανείς τις υπέροχες Κ-τελείες (7η/8η) της, που τέντωναν τόσο πολύ το Ο-ινιακό πλέγμα. Βέβαια, οι Μ-ινίες, θα έφαιρναν μία κάποια αντίσταση, θα μάγκωναν ή θα τσιμπούσαν τη χερούκλα όποιος επαιρνε το θάρρος να αγγίξει κάποια ΚΛΙΚ της στο κάτω μέρος της. Αλλά όχι για πολύ. Το ήξερε αυτό.

Δεν είχε φέρει αντίρρηση όταν μία από τις κολλητές από την ακαδημία ΘΑνατηφόρας Υποτέλειας ΜΑζών (ΘΑΥΜΑ) σε μία στιγμή χαράς, την αγκάλιασε, και την φίλησε στο στόμα, καθώς το ένα χέρι της προχωρούσε προς το Μ-ινίονικό της ένδυμα, και εκείνη δεν πρόβαλε αντίσταση, και άφησε το χέρι της να διαπεράσει το Μ-ινίονικό της πλέγμα, και να αγγίξει τη σφικτή ροδοκόκκινη σάρκα της. Και εκείνη ανταπέδωσε το φιλή της. Με τη φίλη της είχαν πάει να διαλέξουν μαζί Οσμηρικούς Συνδέσμους (ΟΣ) από το ΔΕΟΣ. Εκείνη είχε διαλέξει ακριβώς τον ίδιο Οσμηρικό Σύνδεσμο Ο-ινίον για το πάνω μέρος. Και οι δύο είχαν επιτηδευμένα διαλέξει να φορέσουν τα νέα τους Ο-ινίον πλέγματα εκείνη τη μέρα. Ήθελαν να προκαλέσουν κάποιους Απόθητους.

Εκείνη ρίγησε όταν ένοιωσε να χαλαρώνει η φίλη της το Ο-ινίον πλέγμα, και να βλέπει ότι η 7η/8η τελείες της ήταν τόσο έντονα πορφυρικές. Δίστασε να τις αγγίξει. Πλησίασε. Άγγιξε. Ένοιωσε να θέλει να χαλαρώσει και το δικό της Ο-ινίον πλέγμα. Αλλά αντιστάθηκε. Τραβήκτηκε ευγενικά και άρχισε να ανεβάζει τη Διανοικτότητα τoy Μ-;iνιον πλέγμα της στα κανονικά επίπεδα. Η φίλη της αποτραβήκτηκε με κάποια δυσαρέσκεια. Εκείνη την αγκάλιασε, και της έδωσε ένα πεταχτό φιλί, και απομακρύνθηκε. Έτυχε και σε κάποιες άλλες στιγμές να της χαρίσει το φιλί της. Δεν δόθηκαν ποτέ πολλές εξηγήσεις για το τι έγινε μεταξύ τους. Αντμετωπίστηκε και από τις δύο σαν ένα όμορφο επεισόδιο στιγμιαία Ρευστή Αδυναμία των Θερμικών Ένστίκτων Ανικανοποίησης (ΘΕΑ-ΡΑ). Τουλάχιστον έτσι νόμιζε εκείνη. Ποτέ δεν το συζήτησαν. Η φιλία τους διατηρήθηκε μέχρι σήμερα. Πιθανόν εκείνη να βρίσκεται στο Αιωρούμενο Δωμάτιο (ΑΔ) Πορφυρής Ενδιάμεσης Οροφής της Σύμπτηξης (ΠΕΟΣ).

Στο μάθημα ΜΠ-ΑΙ αναφερόταν λεπτομερώς το πως να κάνεις χρήση των ΣΕτ καθώς και το πως ακριβώς λειτουργούν οι Κ και Μ - τελείες. Είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο τελευταίο. Είχε φροντίσει να μάθει κάθε λεπτομέρεια, όταν οι άλλες συμμαθήτριές της έφευγαν για να πάνε στη Πλατεία και να θαυμάζουν με άκρατη μελαγχολία τα αποτελέσματα όλων αυτών των κυριών που έβγαιναν από το Δωμάτιο Ωραιοποίησης ΣΤατικής Αφυδάτωσης (Δ.Ω.ΣΤ.Α) ή προσπαθούσαν να τρυπώσουν στη Πορφυρή Ενδιάμεση Οροφή Σύμπτηξη (ΠΕΟΣ). Γιατί για να γίνεις μέλος στο ΠΕΟΣ απαιτούσε να ξοδέψεις Συμπτηκτηκή Ενέργεια Τ (ΣΕτ). Εκείνη δεν είχε ανάγκη να θαυμάζει ούτε τις κυρίες που έβγαιναν από το ΔΩΣΤΑ -αφού ήξερε τι αποτέλεσμα είχε σε πολλές Μ αλλά και Κ-τελείες, και αν ήθελε, μπορούσε να πάει όσες φορές ήθελε. Ένα λάθος στα αρχεία της Σύμπτηκτικής Αντίφατικής Στατιστικής (ΣΑΣ) οδήγησε τα άτομα της ΑΣ, να στείλουν περισσότερα ΣΕτ σε εκείνη από όσα θα έπρεπε να είχε. Βέβαια τα σκληρά όργανα της ΑΣ, οι Απόθητοι θα φρόντιζαν εκείνη να επιστρέψει πίσω τα επιπλέον ΣΕτ. Ευτυχώς για εκείνη, η γνωριμία της με ένα άτομο από τους μελλοντικούς ΑΙ, της έδειξε το πως να τα κρύψει από το Διάφανο Ετήσιο Ισολογισμό (ΔΕΙ). Βέβαια, του είχε χαρίσει κάποιες όμορφες στιγμές δίχως ποτέ όμως να καλύψουν ολόκληρο το κεφάλαιο της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ) για την Επιπόλαια Εισδοχή (Ε.Ε.). Βέβαια εκείνη για εκείνον είχε καλύψει πολλές φορές άρθρα της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ) που αναφερόντουσαν στην Μ-τελεία. Και εκείνος είχε καλύψει αρκετά το άρθρο που αναφερόταν σε κάποιες από τα 13 ΚΛΙΚ της, ιδίως το 7ο/8ο.

Αιωρούμενο Δωμάτιο (ΑΔ) της Διανοικτότητας ΕΛ.ΦΙκών Οσμηρικών Συνδέσμων (ΔΕΟΣ)

Το Αιωρούμενο Δωμάτιο (ΑΔ) της Διανοικτότητας ΕΛ.ΦΙκών Οσμηρικών Συνδέσμων (ΔΕΟΣ), ένα ακόμα Διάφανο Δωμάτιο -- πως αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε αφού συλλέγει τους πιο όμορφους, περίεργους, σπάνιους, και Οσμηρικούς Συνδέσμους από όλα τα γνωστά και άγνωστα μέρη του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ; Οι Οσμηρικοί Σύνδεσμοι είναι τα ενδύματα των κατοίκων του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ. Κάθε Οσμηρικός Σύνδεσμος προσφέρει πολλαπλές χρησιμότητες σε κάποιον ή κάποια που τον χρησιμοποιεί. Οι Οσμηρικοί Σύνδεσμοι φτιάχνονται από υλικά που έρχονται συνήθως από περιοχές της Ερήμου. Τα υλικά ποικίλουν. Οι πιο εξωτικοί Οσμηρικοί Σύνδεσμοι έρχονται από μακρινά μέρη της Ερήμου. Η περιοχή Σινάι φημίζεται για τα εξαιρετικά περίτεχνα σχέδια Οσμηρικών Σύνδεσμων που φτιάχνουν οι Γυναίκες της Ερήμου εκεί. Κάθε Οσμηρικός Σύνδεσμος φέρει βαθμό Διανοικτότητας. Ο Βαθμός Διανοικτότητας δείχνει αν η ύφανση των Οσμηρών Συνδέσμων είναι πολύ σφικτή ή πολύ χαλαρή.

Στον Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ τίποτα δεν πάει χαμένο! Ας είναι καλά η Μεγάλη πορφυρή Φωτιά. Όταν έγινε η Σύγκρουση Έντιμων Ξεκαθαρισμάτων (Σ.Ε.Ξ) (Πράξη Ι), και οι Γυναίκες της Ερήμου υπέφεραν, αφού η Ανώτερη Σύμπτυξη δεν είχε ακόμα σχηματιστεί, και το κεφάλαιο της Φιλικής Σύσπασης (ΦΙ.ΣΥ) δεν είχε γραφτεί ακόμα ώστε να περιορίσει τη κατάχρηση κάποιων κεφαλαίων που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της Σύγκρουσης Έντιμων Ξεκαθαρισμάτων (Σ.Ε.Ξ), τόσο από Ποθητούς όσο και από Απόθητους. Δεν υπήρχε ακόμα η Κεντρική Υπηρεσία της Ανώτερης Σύμπτυξης για να σταματήσει τέτοια αποτρόπαια γεγονότα. Με αποτέλεσμα, οι Γυναίκες της Ερήμου να υποφέρουν από τον υπερπληθυσμό των Μυστήριων Κίτρινων Αιωρούμενων (ΜΥ.ΚΙ.Α). Τότε ήταν που άρχισε να αναπτύσσεται η τέχνη της Διανοικτότητας ΕΛ.ΦΙκών Οσμηρικών Συνδέσμων.

Ο τρόπος ήταν αποκρουστικός, όπως θα μπορούσαν να το σκεφτούν σήμερα οι κάτοικοι του πλανήτη ΕΛ.ΦΙ. Βέβαια, μα τη Μαύρη Φλόγα, υπάρχουν και αυτοί οι κάτοικοι του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ που γκρινιάζουν ακόμα και σήμερα για τον τρόπο που φτιάχνονται οι Οσμηρικοί Σύνδεσμοι. Αλλά Η Πορφυρή Φλόγα πάντα έδειχνε τον τρόπο. Και αν το σκεφτεί κανείς καλύτερα, μόνο μία Γυναίκα της Ερήμου με ζωηρή πορφυρή καρδιά θα μπορούσε να σκεφτεί και τόσο απλό που θα άλλαζε από πολλές απόψεις, τη τύχη του Πλανήτη ΕΛ.ΦΙ.