tagBDSMÄg mig del 01

Äg mig del 01

bydreaming_lilith©

Du låser fast min blick i Din och tittar så intensivt på mig att jag nästan blir hypnotiserad. Du nickar menande mot mina kläder och jag ler långsamt mot Dig, böjer ner huvudet och drar lydigt av mig min tröja. Låter tröjan falla ner på golvet vid mina fötter medan jag fingrar på byxorna tills de hamnar på samma ställe. Känner hur leendet i Ditt ansikte blir bredare och Du studerar mig under tystnad. Den kyliga luften får mina bara armar att knottra sig och bröstvårtorna styvnar under Din tålmodiga blick. Du klappar med handen på knät. Förtjustningen är tydlig i mitt ansikte när jag glider fram till Dig och sjunker ner i Ditt knä. Du ler kärleksfullt mot mig innan Du bestämt lyfter mig tillrätta i Ditt knä. Känner Din hand ta tag bakom nacken på mig, tummen smeka den känsliga huden under ärat när Du drar mig mot Dig. Öppnar min mun för Dig, formar kroppen efter Din och låter Dig leda mina läppar till Dina. Anar snarare än hör hur Du andas in min doft nar jag pressar mina läppar mot Dina, och alla tankar i mitt huvud försvinner när Du sedan plundrar min mun. Mina händer leker med det korta håret i nacken, smeker med fingertopparna och rafsar med naglarna. Jag bärjar andas hårdare när kyssen fördjupas och blir mer krävande, händerna vandrar ner for Din rygg och smeker ivrigare. Känner Dina vakliga tummar smeka mig retsamt i nacken, fortfarande med ett stadigt grepp om mitt huvud.

Du avbryter kyssen och jag slår upp ögonen för att se på Dig. Möter ödmjukt Din blick och ler ett både hoppfullt och frågande leende. Andas långsamt ut när jag får en bekräftande nick till svar, och även om handen om min nacke är kvar så lossnar greppet tillräckligt för att jag smidigt skall kunna glida ner mellan Dina knän. Tittar avgudande upp på Dig och får ett varmt leende till svar medan mina händer börjar röra sig i Ditt knä. Gnager koncentrerat på underläppen och fingrar på byxorna för att få upp knapparna i jeansen. Drar fingrarna över låren och känner värmen genom det sträva tyget, för att sedan dra av byxorna när Du reser Dig litet från stolen. Lutar mig fram och kysser Dig på magen; känner Din hand knytas i mitt har, hur Du lindar fingrarna om några långa slingor och leker frånvarande med det. Smeker hänfört på utsidan av Dina boxers, och känner den hårda kuken genom tyget. Drar med tummen på ena sidan och pekfingret samt långfingret på andra sidan av skaftet, för fingrarna långsamt upp och ner några gånger för att känna den manliga hårdheten som bultar mellan mina fingrar. Hör hur Du drar efter andan när mina mjuka fingrar fortsätter smeka försiktigt genom tyget. Märker hur min egen andning blir mer ansträngd och jag stirrar på kuken som avbildar sig tillräckligt tydligt för att jag ska kunna projicera den i mitt huvud. Börjar otåligt dra i shortsen och får dem av Dig. Ögonen glittrar förtjust när jag ser kuken svaja framför mig. Sticker ut tungspetsen för att slicka mig om läpparna, liksom en katt som väntar på en skal grädde. Jag lyfter handen och sluter den om roten; håller den där en liten stund bara för att känna kontakten med den heta huden. Sedan kan jag inte vänta längre, utan lutar mig fram för att ömt pussa toppen. Lite försats gnids ut över mina läppar och får dem att blanka till. Närmar mig igen för att pressa läpparna mot ollonet, försöker behärska mig för att inte sluka Dig direkt. Hör ett mörkt läte komma från Din hals, som en blandning mellan en morrning och ett stön och det avslöjar hur mycket det krävs av Dig för att kontrollera Dig. Jag sticker ut tungan, våt av saliv, och slickar njutningsfullt över ollonet. Leker med tungan runt det, vickar retsamt på undersidan och följer strängen med tungtippen. Fortsätter med att slicka noggrant hela skaftet tills det glänser av saliv, med dina allt mer ansträngda andetag ekande i huvudet. Tittar upp på dig, undergivet och bedjande.

"Får jag?"

"Ja, du får..."

Jag ler strålande mot Dig och min hand går ner över magen, in innanför trosorna och särar på mina våta blygdläppar. Kvider till av återhållen upphetsning, fortfarande med läpparna mot din mun.

"Det räcker."

Tittar snopet upp på Dig, men tar lydigt bort handen. Gnider in skaftet med mina safter så min hand ska kännas ännu lenare om din kuk, precis som jag vet att Du gillar det. Börjar runka i långsamma men bestämda tag, för min högerhand fram och tillbaka över skaftet. Jag kan känna hur Du växer ytterligare lite i min hand.

"Se på Mig"

Lyfter blixtsnabbt upp blicken mot Dig, och Du håller fast mig med en intensiv blick. Känner att jag nästan drunknar i Dina ögon samtidigt som jag fortsätter slicka passionerat överallt runt ollonet. Du mumlar tålmodigt mitt namn, uttalar det bara som Du kan och väntar tills min tunga ligger stilla över kuken innan Du talar igen.

"Sug."

Ler flyktigt och särar på läpparna bara lite medan jag ökar pressen mot kukhuvudet. Ser lyckligt på Dig där Du tornar Dig upp framför mig medan jag känner ollonet bana sin väg in mellan mina silkeslena läppar. Stannar upp med ollonet i munnen och låter tungan stimulera undersidan medan mina ögon ser bedjande på Dig. Du flinar ner åt mig, drar tummen över kinden, ner till mungipan och håller sedan tag om min nacke för att mana mig ner över kuken.

"Nej." svarar Du kort på min outtalade fråga och jag kvider till besviket, överger önskan att rida min egen hand medan jag suger Din underbara kuk. Jag tvingar mig själv att behärska mig starkt driven av min önskan att lyda Dig. Långsamt för jag huvudet framåt för att ta in dig djupare, hela tiden med ögonen fästa på dig och suger hungrigt in varje gensvar ditt ansikte avslöjar. Din hand håller ett tryggt tag om min nacke, utan att skynda på mig eller pressa mig. Det räcker med att vi båda vet att den ligger där, att jag är Din. Jag andas focuserat genom näsan medan jag suger in Dig djupare, samtidigt som jag bärjar rära huvudet snabbare vid varje sugning. Dina nästan djuriska läten gör mig vansinnigt kåt, och handen om din kuk darrar till av frustration. Medan jag ökar takten noterar mina läppar varje exakt kontur av Din kuk, minns den och längtar efter den. Mina läppar är tight slutna om skaftet och Dina läppar vidjas i ett uppmuntrande leende. Jag börjar ta Dig ännu djupare, kämpar målmedvetet fär att pressa ner mig själv ytterligare en milimeter varje gång jag ror mig framåt. Min lukt, syn och känsel blir starkare och därför snarare ser jag an hör vad Du säger när Du mumlar uppmuntrande till mig. Forcerar krakreflexen och tar Dig ner i halsen, känner skaftet vila på tungan och läpparna omsluta Dig medan jag suger Dig djupt. Fortsätter passionerat att suga Dig, njuter av att tillfredställa Dig och njuter av min färmåga att gära sa.

"Det räcker nu." Jag känner Din hand i nacken styra bak mitt huvud, men mina läppar är omsorgsfullt spända om Din kuk och jag drar mig tillbaka oändligt långsamt.

Luften vibrerar av spänning och trots kylan är jag varm inombords när Du ler mot mig. "Du är så vacker när du tittar så där tillitsfullt på mig."

Du tar ett stadigare grepp om min nacke och leder mig upp mot Din spända mun. Jag ler med läpparna mot Dina, andas med het andedräkt över Dina läppar.

"Du gör mig vacker." Jag lutar mig fram och kysser Dig hett, suger in tungan i min mun och leker hetsigt med den. Lyfter armarna och lägger dem runt Din nacke, lutar mig mot Dig. Dina händer rör sig över min rygg och fram över sidorna tills de är kupade om brösten som spänner genom det tunna spetsmaterialet i min bh. Gnyr oroligt och vrider mig i Dina armar, gnider mig mot Dig och tittar otåligt upp på Dig.

"Lugna dig. Vi hinner." Känner händerna smeka sin väg bort frän brosten till ryggen och smidigt fingra upp bh-spannet. Banden över axlarna glider ner och Du sliter av mig bh, en handlig motsägelsefull till Din lugna rost. Dina händer går tillbaka till brästen och Du lyfter upp dem i Dina händer, masserar dem bestämt. Stönar och underlappen darrar i Din mun när Du rullar bröstvårtorna mellan fingrarna tills de är stenhårda i Dina händer. Jag ser bedjande på Dig, sa kåt att det nästan gör ont och det dunkar våldsamt i huvudet. Kan inte göra annat än kvida frustrerat när jag ser ditt nästan diabolska leende, vet så väl vad det betyder; mitt inre tjuter av lycka samtidigt som det spänns av otålighet.

"Jag har en liten present till dig, alskling. Men forst..." Plotsligt kanner jag Dina hander gripa tag om mina armar och dra ner dem fran Din nacke tills Du har mina hander nastan begravda i Dina. Blinkar upp mot Dig ett par ganger medan jag vantar, slickar mig otaligt om munnen. Later mig lydigt dras med upp mot Dig nar du staller dig upp; haller mig nara Dig da jag ar ovillig att lamna varmen fran Din kropp. Vi forflyttar oss till soffan och jag snyftar till av gladje nar Du lagger mig over Ditt kna, och sedan lagger mig till ratta sa jag vilar med rumpan over dina lar och armarna lutade mot soffans armstod. Jag kanner din hand smeka over skinkorna genom de tunna trosorna och jag andas anstrangt. Val medveten om den morka flacken pa silket tar Du tag i trosorna och drar dem uppat sa de skar in mellan skinkorna. Hela min kropp darrar nar Dina strava hander smeker over huden. Jag lyfter hofterna for att rora mig mot Dig.

"Ska vi ta av dem kanske?" Retsamheten i Din rost gar inte att undga och jag stonar angestfullt till svar. "Na, alskling?"

"Ja, snalla ta av mig trosorna."

"Vill du vara naken for Mig?"

"Mm, vill att Du ska se allt. Allt Du ser ar Ditt."

Hor att Du mumlar godkannande och borjar dra av mig trosorna, medvetet langsamt for att pina mig. Nar trosorna val ar av atergar Du till att smeka mig och varmen fran dina hander far mig att darra. Efter ett tag borjar jag rora mig oroligt i Ditt kna, otalig och frustrerad att det aldrig kommer.

"Ja, vad ar det?" fragar Du, och jag kan gora leendet i rosten.

"Snalla, maste jag vanta langre?"

"Ah, vad vantar du pa alskling? Se pa Mig."

Jag snyftar till och vrider pa huvudet over axeln for att se pa Dig.

"Snalla, smiska mig."

Du skrattar till och lutar Dig fram for att kyssa den bortre skinkan. Dina slata lappar smeker latt over huden och jag snyftar till. Sedan drar Du tillbaka huvudet och straxt efterat landar en avslappnad med bestamd hand precis ovanfor dar rumpan tar slut for att overga i laret. Tre slag kommer i tat foljd pa samma stalle innan Du flyttar handen lite for att lata ett hardare traffa hogre upp pa skinkan. Gnyr upphetsat, a kanner safterna rinna ner for att gora klitoris helt blot och sedan ner over ditt lar. Du fortsatter med att smiska rumpan och jag avgudar det faktum att Du marker min kropp med Dina hander. Katheten stegras medan Du erfaret fortsatter smiska min rumpa, varierar flera snabba med ett enstaka, vissa forsiktiga och andra hardare sa det branner till rejalt i skinnet. Temposkillnaderna och skiftningar i styrka gor mig helt vild och jag kanner att jag nastan ar nara att komma fast Du inte ens rort min fitta an.

Du marker av mitt tydliga gensvar hur nara jag ar och later handen ligga kvar efter det avslutande slaget. Skinnet ar brinnande hett under Din hand och Du smeker det karleksfullt och kysser det drojande. Darrar till av overvaldigande kanslor nar Du lutar Dig fram till mitt ora och viskar att Du alskar mig. Din bekraftelse och omhet nastan lika smartsamt upphetsande som Dina hander. Skriker till av forvaning nar kylan av is sprider sig over skinkorna som blossar rosa mot Dig. Kanner hur isen smalter och bedovar min omma rumpa, och kallt vatten rinna in mellan skinkorna utefter fittlapparna.

Nar jag hamtat andan bar Du over mig in i sovrummet. Val framme pa dubbelsangen lagger jag mig raklang tvarsover den medan jag ser upphetsat pa Dig. "Hall ut armarna, alskling. Jag ska binda dig nu."

Jag stracker fram mina armar och Du laser fast remmarna hart om armlederna, for att binda fast dem i jarngavlarna vid sangens huvud och fot-andor. Mina armar stracks hart isar, snett uppat och jag kan inte dra alls pa grund av att armarnas lage straxt ovanfor huvudet eliminerar muskelstyrkan.

"Mm...underbart." Du ler ner mot mig, och fragar om jag vill att Du tar hand om benen ocksa. Jag harklar nagra ganger for att klara av att fa fram nagra ord.

"Ja, tack. Snalla bind fast mig sa jag inte kan rora mig." Tittar pa Dig under tystnad och lyfter mina ben sa Du kan linda breda remmar om laren, och marker att Du ar noggrann med att de inte ska skara in i knavecken. Nar benen ar bundna hakar du fast kedjan som gar fran sanggaveln och jag tvingas spanna isar benen maximalt for att kedjan ska racka.

Nagra sekunder senare finner jag mig sjalv liggande pa rygg, fullkommligt explonerad och utelamnad till Dig. Mina vitt sarade ben ger utomordentlig insyn over min fitta; de vata lapparna delade sa man kan ana oppningen mellan de rosa vecken. Stolt snarare an generad ser jag pa Dig, trygg med att Du har all kontroll over mig nu. Vad Du an skulle fa for Dig att gora sa skulle jag inte kunna stoppa Dig, men jag vet att Du ar vard min tilltro. Din blick glider smeksamt over min nakna kropp, med ett uttryck av aganderatt. Jag marker hur den vilar extra lange over rumpan som lyser vackert rosa efter Dina hander, vissa marken tydligt efter Din hand.

"Du ar min." sager Du och lutar Dig fram for att smeka over skinkan. Jag kan inte lata bli att darra, suger tacksamt at mig av minsta lilla beroring Du ger mig. Kanner sedan Din tyngd och snyftar otaligt till, plagad av den njutning det ger att bli pressad ner mot madrassen av Dig. Viskar bonanade Ditt namn nar Du ser ner pa mig, och jag ar oformogen att kyssa Dig - fastkedjad hart sa jag inte nar upp. Du lutar dig fram ytterligare och antligen nar jag Dina lappar, oppnar munnen och ger generost av mig sjalv. Din hand gar in under huvudet pa mig och knyts i haret. Kvider i Din mun nar Du drar till i haret sa mitt huvud slangs bakat. Jag drar hastigt efter andan nar Din blick gar till min blottade hals och Du drar ytterligare lite i haret sa att mitt huvud spanns bak hart och jag inte langre kan se Ditt ansikte. Kanner Din mun over den kansliga huden pa halsen, hur Du nafsar och suger eggande tills jag vibrerar under Dig. Overraskande smarta skar i kroppen nar en klamma fasts i vardera brostvarta och jag blinkar nagra ganger och forsoker beharska smartan tills den enbart kanns njutningsfull. Tanderna i min hals blir agressivare och drar i skinnet. Jag kastar oroligt huvudet fram och tillbaka mot madrassen, medan Din hand i mitt har slapps lite. Ansiktet mot min hals lyfts bort och jag kanner hur Du tittar pa mig dar jag ligger sarbar och naken for Dina ogon.

"Mm...du smakar gott."

"Ah hjalp, jag vet inte om jag klarar mer! Snalla...Ah, snalla, smaka mera! Jag gor vad som helst!"

"Det vet Jag att du gor." Du kysser halsen dar pulsen bultar valdsamt, en drojande och provocerande kyss for att markera att det ar Du som bestammer takten. Sedan lutar Du Dig tillbaka for att titta pa mig. Din hand stracks fram for att dra i brostklamman och jag kvider oroligt. Dina hander borjar rora sig over mina brost och mage, tummarna smeker och vaklarna kanns gudomligt skona mot min lena hud. Skriker till hogt nar Du smeker undersidan av brosten, noggrant och omt. Skriker annu en gang nar Du sedan drar i klamman tills jag ser stjarnor. Nar handerna vandrar ner over magen har Du backat sa Du star pa kna mellan mina ben. Hogerhanden kupar sig om venusberget och jag slickar mig om lappen som skalver av upphetsning. Din hand vilar over fittan och jag kanner handflatan pressas latt mot klitoris, vilket sander stick av gudomlig njutning nedfor ryggraden.

"Ja...ja...ja..."

"Se pa Mig."

Det kravs all min viljestyrka for att sla upp ogonen for att titta pa Dig. Du ler, nojd over makten Du har over mig.

"Sag det."

"Ja, snalla alskling! Jag vill sa garna kanna Dina fingrar i mig!" Jag pressar anstrangt ut varje ord genom lapparna, och borjar sedan tugga otaligt pa underlappen med blicken pa Dig. Du nickar mot mig, nastan nadigt och straxt efterat kanner jag ett grovt finger bana sin vag in i min fitta. Kroppen spanns automatiskt i en bage och jag skriker ut min gladje. Fittan ar plaskvat om fingret, och de hala vaggarna pressar trangt om fingret trots vatan. Jag kanner formen av fingret nar det tranger in i mig, oppnar mig for att glida in djupare. Nar fingret ar hela vagen in kanner jag knogarna fran de andra fingrarna smeka over fittlapparna och jag snyftar. Du borjar langsamt fora fingret in och ut, bojer det uppat och ror det runt medan Din tumme finner klitoris. Nar jag kanner tummen leka forsiktigt pa sidorna av klitoris och sedan over det lilla skinnet over sa slar orgasmen redan emot mig direkt.

"Hehe, mitt lilla katdjur."

"Ah....slutar Du nu sa dor jag!" Jag tittar fortvivlat pa Dig, men kan inte gora annat an bona och be nar Du med ett leende drar ut fingret och tar bort handen. "Snalla, jag var sa nara!"

"Mm, Jag vet. Jag gillar att javlas."

Min brostkorg ror sig i vansinnig fart nar jag andas hart, och Du lyfter det vata fingret till Din mun. Stirrar bedjande pa Dig medan Du suger in det i munnen.

"Fan vad gott du smakar." Du sluter ogonen en kort stund medan Din mun fylls av smaken fran min fitta. Sedan ger Du mig en kort, bestamd kyss innan Dina lappar flyttar ner till halsen. Pulsen okar genast och ar annu ett bevis pa hur jag blir som vax i Dina hander. Munnen vandrar over nyckelbenet ner over de omma brosten, den lena magen och jag ryser av forvantan nar Du narmar Dig fittan.

Skriker nar Din mun sluter sig over klitoris, tungan petar upp huden ovanfor och ligger sedan stilla mot min hyperkansliga klitoris. Ditt finger letar sig in i mig igen, men denna gang i sallskap med annu ett. Musklerna spanner hart om fingrarna och Du far trycka till for att kunna ta Dig in.

"Mitt kata stycke. Du ar ju sa vat att det ar sannslost."

Jag ar inte i stand att saga nagot, utan stonar bara till svar. Dina fingrar ror sig eggande innut i mig, kanner hur du korsar dem och vrider dem sa de retar mig till vansinne. Tungan lamnar for ett ogonblick klitoris och Du borjar slicka runt den, och sedan lapar over den i latta rorelser. Nar Du borrar in ansiktet lite djupare kanner jag orgasmen komma som en vag over mig och jag skakar okontrollerat, fastspand som jag ar i kedjor. Du fortsatter fora fingrarna fram och tillbaka i mig medan jag skriker ut orgasmen och krampar hart om Dig. Talmodigt smeker Du mig genom varje orgasmvag och drar Dig sedan tillbaka medan jag forsoker landa. Jag tittar suddigt pa Dig medan Du slickar Dig om lillfingret som glanser av mina safter. Sedan stracker Du fram handen till mig och jag oppnar lydigt munnen. Dina fingrar ar varma och kladdiga, och jag suger in dem i munnen. Du flinar och borjar knulla min mun med Dina fingrar, djupt och bestamt. Nar fingrarna ar renslickade tar Du ut dem och flinar ner mot mig.

Dina ogon glittrar och det pirrar till i magen pa mig, for jag kan se att Du ar nojd med mig. Jag kan aven se den harda kuken som pekar uppat och svajar till nar Du ror Dig. Det ar omojligt att inte forestalla den forsta stoten nar Du tranger in i mig och spetsar mig pa Din kuk. Darfor skriker jag forvanat till nar en hetta sprider sig over undersidan av ena brostet och jag stirrar upp pa ljuset Du haller i handen. Biter mig i lappen, och later kroppen vanja sig vid smartan och forvandla den till njutning. Nar stearinet har stelnat pillar Du bort det och sedan kanner jag kylan av en isbit pa samma stalle, kontrasten i temperatur far mig att vandas och kvida.

"Oppna munnen."

Jag oppnar lydigt munnen och Du stoppar in en isbit i min mun. Sedan ler Du och jag tappar andan nar jag kanner hur Du for in en isbit i min fitta. Jag blinkar forbrilt nagra ganger och marker att Du later isbiten stanna bara nagra centimeter in i mig.

"Om du inte lyckas behalla isbiten tills Jag sager till sa maste Jag straffa dig."

Ger en nick till svar pa Dina ord, och kniper ihop musklerna om isbiten medan isen i min mun bedovar tungan. Kallt vatten borjar sakta droppa ut ur min fitta vartefter isbiten smalter och krymper, men jag kramar lydigt ihop om den sa att den inte ska glida ut.

Report Story

bydreaming_lilith© 1 comments/ 13796 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

Next
2 Pages:12

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel