tagErotic CouplingsIsä Ratsastus 01

Isä Ratsastus 01

byjapi7777©

\Maria seisoi kokovartalopeilinsä edessä tarkastellen puolialastonta vartaloaan. Hän oli juuri tullut saunasta ja sovitti uusia alusvaatteita, jotka hän oli ostanut itselleen 22-vuotias lahjaksi, ja aikoi nyt laittaa ne päälle lahtiessään juhlimaan kavereidensa kanssa. Valkoiset pitsirintaliivit olivat melko rohkeat. Hänen rintansa olivat suuret ja nännipihat tulivat väkisin esiin liivien alta. Muutenkin tummanruskeat, jäykät nännit näkyivät selvästi ohuen kankaan läpi. Maria oli ylpeä rinnoistaan jotka D kuppikoosta huolimatta olivat pyöreät ja kiinteät. Myös pienistä pikkuhousuista näkyi läpi tumma karvatupsu jonka Maria oli jättänyt jäljelle ajeltuaan alapäästään karvat. Vaikka kapea haarakiilakin tuntui koko ajan liukuvan häpyhuulien väliin hän alkoi pitää näkemästään yhä enemmän.

Maria työnsi toisen kätensä liivin sisään ja hieroi herkkää nänniään. Se työntyi heti kovana kangasta vasten ja väristykset kulkivat hänen vartalonsa läpi. Hänen kätensä silitti vatsaa kun hän kääntyi ympäri ja katsoi olkapäänsä yli miltä pikkuhousut näyttivät takaapäin. Ne sopivat täydellisesti hänen pyöreään takapuoleensa joka oli näkyvissä miltei kokonaan. Hän kääntyi ympäri ja antoi kätensä liukua alas kunnes sormi alkoi painaa pehmeää kangasta häpyhuulien väliin. Maria katseli itseään peilistä samalla kun hän hieroi klitoristaan pikkuhousujen läpi. Hän hymyili itselleen ja otti sitten vastahakoisesti kätensä pois jatkaakseen pukeutumistaan.

Otettuaan pitkän huikan paukustaan hän laittoi ylleen lyhyen itsetekemänsä nahkaisen minihameen, jossa oli koko sivun mittainen vetoketju kyljessä. Sitten hän napitti kiinni valkoisen silkkipaidan, joka liian pienistä napeista johtuen ei tahtonut pysyä kiinni, mutta tuntui niin viileältä että sitä oli mukava käyttää. Hän katsoi vielä viimeisen silmäyksen peilistä ja joi sitten paukkunsa loppuun.

Maria meni alakertaan, teki uuden lasillisen ja istui olohuoneen sohvalle katsomaan tv:tä josta tuli jalkapalloa. Hetken kuluttua hänen isänsä Raimo tuli saunasta olohuoneeseen kylpytakki yllään. Hän katseli tytärtään joka tuntui olevan keskittynyt jalkapalloon. "Hitto kun mä olisin nuorempi..." Raimo sanoi ajatuksissaan. "Niin mitä sä sitten tekisit?" Maria kysyi. Raimo istui sohvalle Marian viereen ja sanoi sitten. "Mä näyttäisin noille miten jalkapalloa oikein pelataan". "Niin varmaan" Maria nauroi. Ainoa asia mitä sä voit noille näyttää on kuinka ammutaan metrin päästä ohi maalin". "Ja säkö sitten osaisit?" Raimo kiusasi. "Ethän sä pienenä edes pysynyt mun jalalla kun leikittiin ratsastusta. Muistatko?". "Se oli silloin se. Nyt mä pöllyttäisin sut mennen tullen" Maria sanoi itsevarmasti. Raimo siirsi kylpytakin helman pois oikealta reideltään. "Tuu koittamaan jos uskallat". Maria oli jo hyvässä nousuhumalassa eikä häntä tarvinnut kauaa yllyttää. "Okei mutta turha itkeä sitten jälkeen päin".

Maria tarttui kaksin käsin kiinni isänsä reidestä ja kipusi sitten sen päälle istumaan. Hän puristi reitensä tiukasti Raimon reiden ympärille levitti kätensä tasapainon ylläpitämiseksi. Tarkoitus oli pysyä mahdollisimman pitkään reidellä samaan aikaan kun Raimo yritti ravistaa häntä alas. Raimo alkoi liikutella jalkaansa edes takaisin. Maria keikkui puolelta toiselle ja nauroi samalla kun hän yritti pysyä jalan päällä. Hänen kätensä heiluivat ylös ja alas mutta tasapaino säilyi kuitenkin hyvin. "Etkö sä ton parempaan pysty?" Maria sanoi ja huomasi heti että hänen isänsä aikoi pistää parastaan. Raimo alkoi heiluttaa jalkaansa tosissaan ja Maria jännitti vartalonsa. Hänen reitensä puristuivat tiukemmin isänsä reiden ympärille ja hän keskittyi vain pysymään hänen jalallaan.

Raimon jalan hyppiessä ylös ja alas Maria alkoi tuntea kuinka hänen pikkuhousunsa kiristyivät syvälle häpyhuulien väliin ja kuinka hänen pillunsa hieroutui isän reittä vasten aina kun hän putosi alas. Jokainen kosketus tuntui hänen klitoriksessaan ja jokaisella hypyllä kosketus alkoi tuntua paremmalta. Aina alas tullessaan hän yritti pysyä mahdollisimman pitkään reittä vasten jotta saisi ihanan tunteen kestämään pitempään.

Raimo jatkoi raivoisaa jalan ylös ja alas heiluttamista. Hän katsoi suoraan eteensä ja näki kuinka hänen tyttärensä suuret rinnat heiluivat edes takaisin puseron sisällä vain muutaman sentin päässä hänen kasvoistaan. Puseron ylimmät napit olivat auenneet ja joka hyppäyksellä rintojen väli tuli näkyviin ja katosi sitten jälleen. Lisää nappeja aukesi ja rintaliivit tulivat kokonaan näkyviin. Kiinteät, pyöreät rinnat heiluivat hänen edessään ja suuret, kivikovat nännit näkyivät liivien läpi. Marian sivuille levitetyt kädet työsivät rintoja vielä entisestäänkin eteenpäin. Raimo tunsi kuinka hänen kalunsa alkoi hitaasti kovettua.

Marian pusero oli auennut kokonaan ja helmat heiluivat villisti edestakaisin. Raimo laittoi kätensä varovasti Marian vyötärölle joka silmät ummessa pomppi reittä vasten. Raimo alkoi hitaasti nostaa käsiään tyttärensä kylkiä pitkin ylös kunnes hänen kätensä olivat Marian kainaloissa. Sitten hän vei kätensä rintojen sivuille ja hänen peukalonsa liukuivat terhakoitten nännien päälle jotka pullistuivat ohuen kankaan läpi. Marian silmät aukesivat levälleen kun hän tunsi isänsä peukalot hieromassa nännejään. Hän vilkaisi isäänsä ja sitten hänen käsiään jotka nyt puristelivat hänen suuria rintojaan rintaliivien läpi. Maria haukkoi henkeään. Hän ei voinut uskoa että kaikki tapahtui oikeasti. Isän kädet hänen rinnoillaan ja reisi hänen litimärkää pilluaan vasten.

Maria ei välittänyt enää. Hänen sivuille levitetyt kädet tulivat alas ja hän avasi hameensa vetoketjun joka putosi lattialle. Maria tarttui kaksin käsin isänsä reiteen ja alkoi hieroa pilluaan edes takaisin pitkin isänsä reittä joka oli märkänä pillun nesteistä. Raimon puristeli tyttärensä pyöreitä rintoja ja pyöritteli paksuja nännejä peukaloittensa ja etusormiensa välissä. Maria huohotti raskaasti vieden kätensä haarojen väliin ja repi pikkuhousujensa haarakiilan pois häpyhuuliensa välistä jotta hänen pillunsa olisi vasten reiden paljasta ihoa. Haarakiila napsahti poikki mutta Marialla ei ollut aikaa surra sitä. Hän hieroi yhä kovemmin paisunutta klitoristaan vasten isänsä jalkaa.

"Aaaahhh... Ooohhh.. Voi isä...Nyt.." Maria voihki kunnes hänen vartalonsa jäykistyi. Marian pää retkahti taakse ja hän valitti ääneen kun hänen orgasminsa alkoi. Raimo havahtui tyttärensä huutoon ja katsoi kuinka hänen selkänsä taittui kaarelle kun hän viimeisillä voimillaan nussi raivoisasti isänsä jalkaa. Raimon puolikova kulli nousi pystyyn sekunnissa kun hän katseli tytärtään. Lopulta Maria retkahti hänen syliinsä hengittäen raskaasti.

"Voi luoja isä. Anteeksi. Mä en tiedä mitä tapahtui. Se oli vahinko." "Shhh kulta. Ei se haittaa" Raimo sanoi ja silitti Marian hiuksia. "En minäkään olisi saanut kosketella sua mutta en mä vaan voinut sille mitään. Se oli liian kiihottavaa". Maria kurkisti varovasti alaspäin ja näki suuren pullistuman kylpytakin sisällä. "Mä haluan että sustakin tuntuu hyvälle". Maria tarttui isänsä käteen jäi vei sen jäykän kullin päälle. Raimo ei tiennyt hetkeen mitä tehdä mutta alkoi sitten hitaasti puristella kaluaan kylpytakin läpi vilkuillen tyttärensä rintoja. Kun Maria huomasi mitä hänen isänsä tuijotti, hän antoi paitansa pudota hitaasti lattialle ja avasi sitten liiviensä edessä olevan hakasen. Kun Maria veti olkapäänsä taaksepäin riisuakseen liivinsä, hänen upeat rintansa työntyivät kohti isän kasvoja.

Raimo ahmi katseellaan suuria, kiinteitä rintoja joiden kivikovat nännit sojottivat suoraan eteenpäin. Maria nojasi taaksepäin ja otti tukea isänsä polvista. Hänen katseensa nauliintui isän haaroihin kun tämä hieroi hitaasti kaluaan kylpytakin läpi ja kiima alkoi saada hänestä jälleen vallan. "Voi Luoja..Mitä mulle tapahtuu.. Näytä se mulle isä.." hän voihki silmät puoliummessa. Raimo avasi kylpytakkinsa helmat ja hänen jäykkä kullinsa tuli esiin. Hitaasti hän alkoi hieroa sitä Marian katsellessa. "Meidän täytyy lopettaa.." Raimo sanoi mutta ei saanut silmiään irti tyttärensä rinnoista jotka rytmikkäästi heiluivat hänen edessään. Maria nosti jalkansa isän reiden yli ja kävi hajareisin tämän syliin istumaan. Hän työnsi kätensä haaroihinsa ja alkoi hieromaan klitoristaan. Heidän kätensä hankasivat vastakkain kun he runkkasivat sylikkäin. Raimo kohotti toisen kätensä ja tarttui Marian rintaan imien nännejä vuoron perään.

Maria nousi polvilleen ja painautui isäänsä vasten. Hitaasti hän antoi lantionsa painua alemmas kunnes kuuma terskan pää kosketti liukkaita häpyhuulia. Raimo tarttui kaksin käsin hänen lantioonsa ja yritti voihkien estää sitä painumasta alemmas. Maria pyöritti lantiotaan ja aina välillä terska hipaisi hänen pilluaan saaden Marian valittamaan ääneen. Lopulta paksun terskan liukuessa edes takaisin häpyhuulten välissä se osui pillun aukolle ja pelkkä terska luisui sisään kuumaan reikään. "Voi isä.." Maria valitti painaen lantiotaan alas ja tunsi kuinka kova, paksu kulli työntyi hitaasti hänen vittuunsa. Raimo puristi tyttärensä lantiota tiukasti itseään vasten ja voivotti. "Mä en kestä enää..Nussi mua kulta. Nussi..."

Maria alkoi ratsastaa isänsä kullilla joka täytti hänen pillunsa jokaisen sopukan. "Voi isä.. Voi isä" hän huohotti joka painauksella kun isän sormet samalla hieroivat hänen peräaukkoaan. "Sun kulli on mun sisällä...Mun pillussa..." Raimolle tyttären sanat olivat liikaa. Hän alkoi tuntea kuinka hänen orgasminsa läheni. "Multa tulee kulta kohta.." Hän sai voihkittua Marian korvaan. "Tuu mun pilluun isä. Ruiskuta sun spermat syvälle mun pilluun..." Maria huohotti kiimasta sekaisena. "Mun isä nussii mua.. Nussi sun omaa pikku kultaasi.." Maria hyppi raivoisasti isänsä sylissä joka puristi häntä tiukasti itseään vasten. "Nyt tulee.." Raimon iso kulli alkoi sykkiä Marian sisällään ja sperma syöksyi hänen pilluunsa. Samassa Marian oma orgasmi alkoi. Hän painoi lantiotaan niin tiukasti isänsä kullia vasten kuin pystyi ja huusi suoraa huutoa. Hänen pillunsa imi kullia sisäänsä kuumien aaltojen lyödessä hänen lävitseen kunnes hän lopulta lysähti isänsä syliin.

Kun he olivat huilanneet hetken alkoi Maria nostaa lantiotaan ylöspäin. Yhä jäykkänä seisova kulli luiskahti ulos ja kiilteli heidän nesteistään. Maria kurotti haarojensa väliin josta valui spermaa suoraan Raimon terskalle ja siitä alas kyrvän varrelle kunnes hänen isänsä kulli oli yltä päältä spermassa. Sitten hän tarttui siihen takaapäin ja vei sen kuuman kärjen persereiälleen. Kulli alkoi painua helposti tiukkaan reikään molempien huokaillessa. Raimo tarttui kaksin käsin tyttärensä takapuoleen ja sulki silmänsä nautinnosta. Maria pyöritti varovasti lantiotaan kunnes kalu painui pohjaan asti ja alkoi sitten hieromaan klitoristaan. "Nussi mun persettä isä. Mä tykkään siitä." Raimo alkoi työnnellä kulliaan edestakaisin ja tehosti liikettä puristelemalla tytärtään pakaroista. Maria antoi kullin liukua miltei ulos ja painoi sen sitten takaisin kuumaan reikään himosta voihkien. Hänen orgasminsa oli alkamassa jälleen. Maria hieroi peukalollaan klitoristaan samalla kun kaksi hänen sormeaan oli syvällä pillun sisällä. "Oooohhh.. Nyt tulee.." hän voihki ja hyppi isänsä sylissä jolla oli täysi työ pitää hänet sylissään. Samalla Raimoltakin alkoi tulla. Hän puristi tyttärensä lantiota tiukasti itseään vasten ja työnsi vielä muutaman nopean työnnön kunnes tunsi sperman ruiskuavan Marian sisään. Hänen anuksensa supisteli herkän kalun ympärillä imien viimeisenkin tipan sisäänsä. Hetken levättyään Maria nousi ylös ja meni kylpyhuoneeseen Raimon jäädessä tuijottamaan nesteistä kiiltelevää, puolijäykkää kulliaan. "Mitä hittoa oikein tapahtui?" hän mietti puolitokkurassa ja lähti itsekkin pesulle.

Report Story

byjapi7777© 0 comments/ 46606 views/ 0 favorites

Share the love

Report a Bug

1 Pages:1

Please Rate This Submission:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story

Add a
Comment

Post a public comment on this submission (click here to send private anonymous feedback to the author instead).

Post comment as (click to select):

Refresh ImageYou may also listen to a recording of the characters.

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel