Kjære Ina

byhansbwl©

Kjære Ina,

Jeg sitter på toget til Oslo, for å møte deg. Det er snart et år siden sist vi var sammen. Jeg gleder meg veldig, og jeg har savnet ditt selskap. Da jeg traff deg for mer enn 15 år siden, var du skilt med 3 små barn, og var egentlig lei av menn. Du hadde fått nok, bortsett fra at du savnet en helt spesiell del av samlivet med en mann. Da jeg fortalte deg at jeg var lykkelig gift, så synes du det var greit. Ja helt å foretrekke, da mas om samboerskap var noe du ikke kunne tenke deg. Vi innledet vårt forhold helt åpent, uten at noen løfter om evig troskap ble gitt.

Hvorfor skulle nå jeg innlede ett forhold til deg, når jeg var lykkelig gift? Jo, jeg fant det svært unaturlig at jeg aldri skulle ha nært forhold til mer enn en person av det motsatte kjønn. Var det ikke naturlig at et menneske i løpet av sitt livsløp skulle kunne være fortrolig og intim med mer enn en? Dessuten lurte jeg litt på om det var noe galt med meg, som elsker. I ektesengen forsøkte jeg å tilfredsstille min annen halvdel, uten at jeg strakk helt til. Hun var langt fra uvillig, ei heller kald, og likte seg godt i sengen med meg. Men, den utløsende orgasme kunne jeg aldri gi henne, hun måtte hjelpe seg selv med fingertuppene. Dette følte jeg som et nederlag.

Så entret du scenen. Du var så helt forskjellig fra min kone på alle mulige måter. Jeg lærte deg etter hvert å kjenne som et usedvanlig stort menneske, kunnskapsrik og intelligent. Dere er svært forskjellige, både av utseende og interesser, måten å kle seg på og være på. Din politiske oppfatning mot den røde delen av det politiske spekteret var inspirerende, for vi kan ha morsomme og engasjerte diskusjoner, mens min kone og jeg som tilhører den blå delen, sjeldent har spennende diskusjoner. Det som jeg synes er mest synd, er at jeg etter disse 15 årene ikke kan introdusere deg til min kone, for dere ville blitt veldig gode venner, det er jeg sikker på.

Som sagt, jeg sitter på toget, jeg skal møte deg i kveld. Etter at den første litt forlegne stunden, fra din side, vil du forhåpentlig gli inn i min favn. Dine bryst vil klemme mot brystet mitt mens vi gir hverandre en god og lang klem. Jeg vil søke etter munnen din, og leppene vil møtes til et langt og ømt kyss. Tungen din vil søke min, og du vil lukke øynene som du pleier, og du vil slappe av i min favn.

Vi sitter på sofaen på hotellrommet, og vi sier ikke så mye til å begynne med. Men etter en stund begynner du å fortelle om dine gjøremål. Du har ingen fortrolig å prate med i hverdagen, så du forteller. Alltid engasjert i det du holder på med, og det du for tiden skriver om. Jeg forsøker å være den gode tilhører, og etter en stund stopper du opp, og ber om tillatelse til å fortsette. Jeg er så imponert av deg, som klarer barn, hus og hverdagen helt alene, så det er klart at du må få tømt deg. Det har du behov for, og det gleder meg at jeg kan få være den du kan være fortrolig med. Jeg skjønner meg ikke på den nissen av en mann som oppførte seg slik at du måtte kaste ham ut, du er bare praktfull.

Du forsvinner inn på badet, kommer ut og setter deg på sengen. Jeg kommer bort til deg, og vi begynner å kjele med hverandre, hendene beveger seg utenpå tøyet, og du blir mer stille. Vi lener oss bakover og ligger ved siden av hverandre på sengen, fullt påkledd, vi kjeler og kysser. Vi ligger lenge slik med lette berøringer, kysser og klemmer på hverandre. Så reiser du deg opp, tar tak i jumperen og med hendene trekker du den over hodet og kaster den bort i stolen. Dine 36C praktfulle bryster er omsluttet av en av de pene broderte BHene som jeg tidligere har kjøpt til deg, og du løsner knappen i siden på skjørtet ditt, og lar det falle til gulvet for å sparke det i retning stolen. Jeg nyter synet, du gjør ingen forsøk på strippe som en stripper, men du er så ekstremt sexy der du står og tar av deg tøyet på din skjødesløse måte. Under skjørtet har du en tynn strømpebukse, ingen truse. Du pleier ikke det når du skal møte meg. Du hekter av BHen og ruller ned strømpebuksen, begge deler havner i stolen, du kryper inn under dynen og ser meg inn i øynene. Du sier ingen ting, du venter.

Det tar ikke lange tiden for meg å ta av meg mitt tøy, jeg legger det imidlertid mer i folder på stolen. Jeg tar en tur på badet, vasker meg nedentil og går inn til deg min kjæreste og sklir inn ved siden av deg. Jeg kjenner dine myke varme kropp mot min. Jeg lar hendene vandre rundt på kroppen din og kjenner den glatte huden, og snart fyller den ene hånden ett av dine bryst. De er velskapte og akkurat passe store og så absolutt 100 pct ekte. Tommeltuppen sirkler rundt og over brystvorten, som helt på egen hånd stivner til som en hard stor ert. Du har følsomme bryst. Den første gangen vi var sammen fikk du din første kraftige orgasme bare ved at jeg kjælte med dine bryst, så stor var de innestengte lyster. Vi haster ikke, hendene vandrer, og snart kjenner jeg dine gode hender bevege seg nedover min mage, og om litt omslutter dine fingre mitt lem, som er hardt, men som du pleier å si har slik silkemyk hud. Du sier det er så godt å kjenne på lemmet, hardheten og mykheten samtidig. Du har veldig gode hender, og du skjønner at du må holde igjen, slik at du ikke overstimulerer meg. Hånden din beveger seg derfor oppover igjen, kommer til brystvortene mine, som for lengst er stive.

Du legger deg på magen og ber om at jeg masserer ryggen din. Du liker mine hender som med forsiktige bevegelser masserer deg i nakken, skuldre og nedover ryggen. Jeg tar meg god tid, og det er åpenbart deilig. Jeg sitter på skrevs over baken din mens jeg gir deg denne behandlingen, skyver meg etter hvert lenger ned, lar hendene kjæle med baken din, lar fingeren følge sprekken ned mot ditt kjønn. Benene glir fra hverandre, fingrene glir ned langs innsiden av låret, for sakte å gli oppover igjen. Du er åpenbart kåt, for du er våt og pusten går litt tyngre. Jeg ber deg snu deg rundt på ryggen, og jeg bøyer meg frem og gir deg et langt kyss. Jeg legger hodet mitt inn i halsgropen din, lar tungen leke seg nedover, mot brystene, først det ene, så det andre. Suger lett på brystvorten, så nedover magen, lar tungespissen rotere litt i navlen før turen fortsetter. Du har ikke barbert deg denne gangen, så turen går rundt til innsiden av låret, for deretter søke mot ditt kjønn. Tungespissen går inn mellom skamleppene, og litt opp til klitoris. Det rykker i deg, du spenner litt fra med bena og underlivet løfter seg mot munnen min. Du har det godt, og det har jeg også. At du har det godt, gjør min glede så mye større.

Jeg slipper taket med tunge og munn, beveger meg over deg og søker munnen din igjen. Du kan nå smake dine egne safter, og hånden din tar tak i kuken min og setter den foran din kjønnsåpning. Du vil ha meg nå! Jeg gir deg ikke alt med en gang, jeg presser meg inn et par cm, leker med deg og lar mitt lem gli inn og ut langsomt noen få mm. Jeg erter deg litt, du begynner å bli litt utålmodig og løfter hoften for å møte meg, men jeg trekker meg tilsvarende tilbake. Du blir mer og mer opphisset, og til slutt gir jeg etter, og glir langsomt, veldig langsomt inn i deg, helt til bunns. Jeg ligger nesten helt rolig, bare noen ørsmå bevegelser som stimulerer din klitoris. Så begynner jeg rolige jukkebevegelser som så helt åpenbart behager deg,

Pusten din blir kortere, du ser meg inn i øynene, og lemmet glir raskere inn og ut av din skjede, hvor du gir tilbake med å stramme musklene så deilig. Jeg holder igjen så godt jeg kan, og så skjer det jeg så gjerne ønsker, dine øyne ruller så jeg nesten bare ser det hvite og du er helt borte, kroppen begynner å skjelve og en for deg deilig orgasme ruller gjennom deg, mens jeg forsøker å forlenge den så godt som mulig med mine forsiktige men bestemte bevegelser med kuken – som er hard som stål føles det ut. Til slutt roer du deg og puster ut, slapper helt av i mine armer, du ser på meg med et kjærlig blikk. Vi ligger rolig en liten stund, med kuken godt i deg, og nyter et veldig velvære. Men kåtskapen er ikke slutt. Du begynner å bevege bekkenet, bevegelsen setter stimulansene i gang igjen. Denne gangen blir mine jukkebevegelser mer lange og seige, og jeg løfter meg helt fri fra kroppen din slik at den eneste kontakten vi har er kuken min i din skjede. Kuken er stiv som ett spett, den jager inn og ut i et stadig raskere tempo, og til slutt kan jeg ikke holde tilbake mer, og jeg kjenner at min orgasme som fører til en øyeblikkelig forstørrelse av kuken, setter i gang din andre orgasme. Like voldsom, og kanskje enda mer intens denne gangen. Du kommer med et hikst, det er så inderlig godt å komme sammen.

Langsomt går pulsen igjen ned mot det normale, kuken visner langsomt og jeg glir ut av deg.

Vi ligger i hverandres armer og hviler ut, faller kanskje i en døs for noen minutter.

Det var godt å være sammen med deg igjen.

Du har gjort det klart for meg, at som elsker strekker jeg til, og du har gitt meg så mange gode stunder. Jeg har nå sjekket inn på hotellet, og håper på enda en god stund med deg. Vi skal spise middag sammen først, og så?? I telefonen for et par dager siden sa du det var så lenge siden vi var sammen, at du trodde ikke du kunne være hos meg om natten. Med det mente du nok egentlig at du var i tvil om du kunne være intimt sammen med meg igjen. Vi får se hvordan det går.

Jeg håper du kommer snart!

Report Story

byhansbwl© 1 comments/ 17572 views/ 0 favorites

Share the love

Tags For This Story

Report a Bug

1 Pages:1

Please Rate This Submission:

Please Rate This Submission:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Please wait
Recent
Comments
by Anonymous

If the above comment contains any ads, links, or breaks Literotica rules, please report it.

There are no recent comments (1 older comments) - Click here to add a comment to this story or Show more comments or Read All User Comments (1)

Add a
Comment

Post a public comment on this submission.

Post comment as (click to select):

Preview comment

Forgot your password?

Please wait

Change picture

Your current user avatar, all sizes:

Default size User Picture  Medium size User Picture  Small size User Picture  Tiny size User Picture

You have a new user avatar waiting for moderation.

Select new user avatar:

   Cancel