Fantazilerden gerçeðe

Story Info
Yaz tatilinde rastladýðýmýz alman çitle yaþadýklarýmýz.
828 words
3.35
18.4k
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here
akdeniz
akdeniz
10 Followers

Biz 40 lý yaþlarda her konuda çok iyi anlaþan sex konusunda oldukça açýk fikirli bir çiftiz.

Önce size eþimi ve kendimi biraz tarif edeyim.

Eþim 1.75 boyunda 65 kg kýsa saçlý,iri göðüslü, yaþýndan çok daha genç görünümlu oldukça hoþ bir kadýndýr.

Ben 180 boyunda 85 kg esmer sex e aþýrý düþkün biriyim.

Geçen yaz uzun süre baþbaþa tatil yapamadýðýmýz için böyle bir tatil yapmaya karar verdik. Gerçi çocuklarý ikna etmek pek kolay olmadý ama sonunda onlarý anneannelerine göndermeye razý ederek Alanya civarýnda bir tatil köyünden yer ayýrttýk.

Tatil tarihi geldiðinde çocuklarý anneanneya gönderip bizde yola koyulduk. Tatil köyü oldukça büyük güzel bir tesisdi. Konuklarýn çoðunluðu yabancýydý. Ýlkgünüm üstsüz güneþlenen yabancý kadýnlarý izlemekle geçti. Ýkinci gün biraz daha dinlenmiþ olduðumuzdan ve üstsüzlerede gözüm alýþtýðýndan , deniz ve tatilin tadýný çýkarmaya baþlamýþtýk.

Öðleden sonra kýyýda uzanýrken yanýmýza yabancý bir çift gelip havlularýný yere serdiler. Öylesine bir selamlaþtýk, onlar kendi halinde biz kendi halimizde eþimle sohbet ediyorduk.

Konuþmalarýndan anladýðým kadarý ile Almandýlar.Birsüre sonra buzluðumuzdan bir bira çýkarýp açtým almanca bilmediðim için ingilizce olrak onlarada ikram ettim. Kabul ettiler ve biradan sonra tanýþtýk ve sohbete baþladýk.

Tahmin ettiðim gibi alman bir çiftti ve 15 günlüðüne tatile gelmiþler. Onlarda çocuklarýný babaenneye býrakarak tatile çýkmýþlar. Daha önce Türkiyeye tatile gelen arkadaþlarý burayý çok metettiðinden buraya tatile gelmiþler.

Otuzlu yaþlarda tahminen bizden 8-10 yaþ küçük çok hoþ bir çifttiler.Her ikiside ingilizce biliyordu. Eþim konuþulanlarý anlýyor bazan yarým ingilizcesi ile anlatamadýðý birþey olursa ben yardýmcý oluyordum.

Erika orta boylu hafif balýk etinde oldukça sexi bir kadýndý.Giyindiði bikini ise varla yok arasý birþeydi. Hans ise uzun boylu yakýþýklý bir adamdý. Sohbetle ilerliyen samimiyetimiz akþam yemeðindede devam etti. Yemekten sonra tatil köyünün diskosuna gittik. Bazan hep birlikte, bazan ben Erika eþim Hansla dans ettik. Erika ile dans ederken zaman zaman çok yakýn temaslarýmýz oluyordu. Davranýþlarýnda çok rahat bir kadýndý.

Gece ilerliyen saatlerde herkes yorulduðundan iyi geceler dileyip odalarýmýza gittik.

Odaya geldiðimizde eþim dans ederken Hansýn zaman zaman ona çok yaklaþtýðýný hatta bir ara arkasýndan sarýlarak sertliðini arkasýna sürttüðünü söyledi. Bende þaka yollu hoþuna gittiyse uzun süredir sadece fantazilerimizde yaptýðýmýz grupseksi onlarla deneyebiliriz dedim.

Eþim hadi ya saçmalama filan dediysede heyecanlandýðý belli oluyordu. Sonra yataða geçtik ve seviþmeye baþladýk. Seviþme esnasýnda eþimi tahrik etmek için ne dersin Hansýnda burda olmasýný istermisin diye soruyordum oda evet diye cevap veriyordu. Ona bunu gerçekten denemek isteyip istemediðini sordum. Oda olabilir ama nasýl olacak dedi.

Nasýl olacaðýný bende bilmiyordum, böyle birþeye açýk insanlarmý onlarýn niyeti ne bilemiyorduk ve olaylarý doðal akýþýna býrakmaya kararverdik.

Ertesi gün kahvaltýdan sonra kumsala indiðimizde onlarý orda bulduk Bizden erken kalkmýþlar ve kahvaltýlarýný yapmýþlar. O gün akþama kadar denizde güneþlenerek ve zaman zaman denize girerek günümüzü geçirdik. Denizde bazan þakalaþýrken küçük temaslarda oluyordu.

Akþam yemeðinden sonra hepberaber diskoya gittik. Birönceki akþama göre hem ben hem eþim daha rahat davranýyorduk. Birara Erikayla dans ederken birazda içkinin verdiði rahatlýkla çok güzel ve seksi olduðunu söyledim ,oda olgun ve esmer erkeklerin herzaman ilgisini çektiðinden bahsetti.

Bu konuþmanýn üzerine dansýmýz biraz daha samimi bir pozisyona büründü, daha ileri gidersek Hansýn tepki gösterebileceðini söyledim. Merak etme biz açýk fikirli insanlarýz daha önce grupsex deneyimimizde oldu dedi. Bunun üzerine bende rahatladým ve dansýmýz birnevi ayakta seviþmeye dönüþtü. Hans ve eþime baktýðýmda Hansýnda okþamalarýný bayaðý ilerlettiðini gördüm.

Bunun üzerine Erikaya hep birlikte odaya gitme fikrine ne dersiniz dedim. Siz isterseniz biz hazýrýz dedi. Bunun üzerine eþlerimize hadi odaya gidiyoruz dedik ve hep birlikte bizim odaya çýktýk.

Odaya girergirmez eþ deðiþtirmiþ vaziyette bir yandan öpüþürken bir yandanda soyunuyorduk. Biranda 4 insan çýrýlçýplak kalmýþtýk. Erikayý yataða sýrtüstü yatýrdým göðüslerinden baþlayarak bütün vücudunu yalayarak yavaþ yavaþ aþaðýlara indim. Önü traþlý sadece yarýðýndan yukarý üçgen bir tüy býrakmýþtý. Öünü büyük bir iþtahla yalarken zaman zaman klitorisini emiyor bazanda dilimi içine sokarken Erikada zevkle inliyordu.

Yandaki yataða baktýðýmda Hans altda eþim üstte 69 olmuþlar eþim büyük bir iþtahla Hansýn aletini emiyordu. Hansýn aleti benimkinden daha uzun ama inceydi. Hansda bu arada eþimi yalarken bir parmaðý ilede eþimin arkasýný uyarýyor aradabir parmaðýný eþimin arkasýna sokuyordu.

Eþimin en büyük fantazilerinden biri olan 2 erkeði ayný anda birden içine alma isteði aklýma geldi. Hadi pozisyon deðiþtirelim dedim. Sýrtüstü uzandým ve eþimi çaðýrýp odun gibi olan aletimin üzerine yüzü bana dönük olarak oturttum , Hansada eþimin arkasý ile ilgilenmesini söyledim. Eþimin gözleri zevk ve heyecandan ýþýldýyordu. Erikada gelip aðzýmýn üzerine oturdu. Erikayý dilimle çýldýrtýrken zaman zaman aletime deyen hansýn elini hissediyordum, galiba eþimiden akan sývýlarden alýp arkasýna sürüyordu.

Daha sonra Hans bacaklarýmýn arasýnda yerini aldý ve eþimin ahh sesinden baþýný soktuðunu anladým. Az sonrada vagina ile anüsü ayýran ince deriden hansýn alettinin eþimin arkasýndaki hareketleri hissetmiye baþladým. Eþim acý ve zevkle karýþýk çýðlýklar atmaya baþladý.

Bu arada Erikanýn bacaklarýný sýkmasýndan sona doðru yaklaþtýðýný hissediyordum. Erika ikinizi bende alacaðým bunu bende tatmak istiyorum diye çýðlýklar atarak boþaldý ve yanýmýza uzandý.Hans eþim ve ben güzel bir ritm tutturduk ve birsüre sonra eþim çýðlýk çýðlýða tatmine ulaþýrken ardýndanda Hans ve ben boþaldým.

Vakit henüz erkendi ve önümüzde uzun bir gece vardý. Önce birer duþ alýp kendimize geldik sonrada içkileri tazeleyip sohbete baþladýk.

Eðer hikaye hoþunuza gittiyse gerisi gelecek

akdeniz
akdeniz
10 Followers
Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
Share this Story

story TAGS