Σεξ τρίο στην καυτή άμμο

Story Info
sex trio bisexual
895 words
4.43
2k
00
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Καλοκαιράκι και Αιγαίο,τι πιό όμορφο,βράχος,αμμουδιά,καταγάλανη θάλασσα.
Σε έναν απόμερο όρμο,ο Τάσος γυμνός χαίρεται την θάλασσα,Η Δήμητρα κάνει ηλιοθεραπεία,η άμμος είναι καυτή και ζεσταίνει υπέροχα το μουνάκι της που έρχεται σε γλυκειά επαφή.Η αύρα της θάλασσας χαιδεύει ερωτικά το κορμί της,σκέτη απόλαυση.

Ο Τάσος βγαίνει από τη θάλασσα,κάθεται δίπλα της,απολαμβάνει το τσιγάρο του.Παράδεισος είναι αυτό το νησί,σκέφτεται,τι άλλο να ζητήσεις.Το μάτι του πέφτει πάνω στα καμπυλωτά κολομέρια της Δήμητρας.Ίσως τα καλύτερα οπίσθια που έχει δει μέχρι τώρα,καλλίγραμμες καμπύλες,σκέτη πρόκληση.

-Τάσο μωρό μου,εδώ είσαι ,βάλε μου λίγο λάδι,καίει πολύ ο ήλιος.
Απλώνει το λάδι στην πλάτη της,τα χέρια του κινούνται απαλά προς τα κάτω,ξαναρίχνει λάδι λίγο κάτω από την αλυσιδίτσα της μέσης της,το απλώνει στους γοφούς της,ανατριχιάζει το κορμί της Δήμητρας,ανοίγει ελαφρά τα πόδια της,το χέρι του Τάσου διασχίζει το χώρισμα των γοφών της.
Ρίχνει μερικές σταγόνες ακριβώς στο χώρισμα,ο υγρός δείκτης του,κινείται τώρα επιδέξια πάνω στην κολοτρύπα της,αργά αργά γύρω γύρω.Προχώρα μωρό μου,πολύ μου αρέσει,λέει σιγά η Δήμητρα,ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τα πόδια της.

Το ξυρισμένο μουνάκι της,μόνο μια φουντίτσα κοντή έχει αφήσει,προβάλλει,την χαιδεύει απαλά,το χέρι του κινείται από το κολαράκι της,πάνω στα μουνόχειλά της.
Η Δήμητρα έχει ανάψει,ο πούτσος του Τάσου σκληραίνει,με το αριστερό της χέρι του χαιδεύει τα μπαλάκια,σε θέλω άντρακλά μου,σε θέλω πολύ.

Η έχτη αίσθηση του Τάσου,τον ειδοποιεί ότι κάποιος τους βλέπει,ένας τύπος στα τριάντα περίπου μέτρα τους χαζεύει.Νέος γύρω στα είκοσι,με εντελώς άτριχο κορμί.

Ο Τάσος εξιτάρεται να τον βλέπουν,ο πούτσος του χονδρός και μεγάλος,βάζει το πουτσοκέφαλό του στην υγρή της τρύπα,χώστον πασά μου,μην με τυραννάς,ψιθυρίζει η Δήμητρα.
Το εργαλέιο του χώνεται στο μουνάκι της,τον σπρώχνει με δύναμη μέσα της,σαν έμβολο την τρυπάει και την ξανατρυπάει,όλο της το είναι παραδίδεται σε μια γλυκειά ηδονή,φτάνει στον οργασμό,άναρθρες λέξεις,χύνει σπαράζοντας.

Ο Τάσος ρίχνει μια ματιά στον γείτονά τους,του έχει σηκωθεί και την παίζει.Δήμητρα έχουμε παρέα,θέλεις να τον φωνάξω;
Ότι θες μωρό μου εσύ αποφασίζεις λέει η Δήμητρα
Ο Βαγγέλης,πιάνει το νόημα του Τάσου,πλησιάζει το ζευγάρι,η Δήμητρα είναι όρθια στα γόνατα,στέκεται μπροστά της δίπλα στον Τάσο.
Κουβέντα δεν ακούγεται,η Δήμητρα γλύφει τον πούτσο του Βαγγέλη,ενώ παίζει με τα μπαλάκια του Τάσου.

Ο Βαγγέλης τρέμει ολόκληρος,η γλώσσα της περνάει από τα μπαλάκια του μέχρι το ποτσοκέφαλό του,τον βάζει όλον μέσα στο στόμα της,τον ρουφάει με δύναμη,γλυκαίνεται,ο πούτσος του συσπάται με δύναμη μέσα στο στόμα της Δήμητρας,πάνω που είναι έτοιμος να χύσει τον βγάζει από το στόμα της,τον πιάνει από το χέρι και τον καθοδηγεί να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στην καυτή την άμμο.

Κρατώντας με τον ένα της χέρι το όμορφο εργαλείο του,κάθεται σιγά σιγά πάνω του.ανεβοκατεβαίνει πάνω στον τεντωμένο του καβλί,ο Βαγγέλης τρέμει από κάβλα.Στο μεταξύ ο Τάσος παίρνει θέση πίσω από την Δήμητρα που σκύβει περισσότερο προς τον Βαγγέλη.Το κολαράκι της θέα στον τριχωτό φίλο της,ενώ η Πούτσα του νεαρού ξεσχίζει το μουνάκι της.
Το χοντρό παλαμάρι του φίλου της,ακουμπάει την ροδαλή κολοτρυπίδα της,το κεφάλι του πούτσου,χώνεται στο κολαράκι της,τον θέλει όλον,δυό όμορφες ψολές μέσα της,μια μπρός και την χοντρή πίσω της.Ο φίλος της τον σπρώχνει με δύναμη μέσα στο κολαράκι της,βγάζει κραυγή πόνου,γρήγορα πόνος και γλύκα εναλλάξ,τα βυζάκια της είναι πάνω στο στόμα του Βαγγέλη που γλύφει τις κατάμαυρες ρόγες της.
Η Δήμητρα χύνει ασταμάτητα,ο νεαρός βγάζει το καβλί του,τα χύσια του πετάγονται με δύναμη στο κορμί της,ο Τάσος εξακολουθεί να σφυροκοπάει με την μεγάλη του ψολή ,τον κολαράκι της.Τι ξέσχισμα,τι υπέροχο γαμήσι,χόρταίνει ο κόλος της με την ψολάρα του,κοντεύει να λιποθυμίσει χάνει το φως της,ο Τάσος τον βγάζει χύνοντας στην πλατούλα της.
Και οι τρεις ήρεμοι,κοιτούν την όμορφη θάλασσα,γνωρίστηκαν,ο Βαγγέλης είναι στην δραματική σχολή,ο Τάσος επιχειρηματίας,η Δήμητρα δουλεύει γαι αυτόν.Ο Βαγγέλης γυρνάει μπρούμητα αποκαμωμένος να χαλαρώσει.Ο Τάσος παρατηρεί τον νεαρό,σχεδόν άτριχος,ωραίο κορμί,απαλή επιδερμίδα σαν γυναικεία,και οπίσθια καμπυλωτά και όμορφα.
Ωραία θα είναι,σκέφτεται,θα το τρυπήσω το κολαράκι του,με τα μάτια συννενοείται με την νεαρή φίλη του,ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Η Δήμητρα χαιδεύει απαλά την πλάτη του νεαρού ηθοποιού,θα σου βάλω λαδάκι του λεέι.Τα λεπτά και μακριά της δάχτυλα κινούνται επιδέξια,απλώνοντας το λάδι παντού,τώρα χαιδεύει τα σμιλεμένα κολομέρια του.Ρίχνει σταγόνες από το υγρό στην σχισμή του κόλου του.νοιώθει το τρέμουλο του νεαρού,τον βοηθάει να ανοίξει ελαφρά τα πόδια του,το χέρι της κινείται από την κολοτρύπα του,μέχρι τα μπαλάκια του,ο πούτσος του Βαγγέλη ερεθίζεται χώνεται σχεδόν στην άμμο.
Η νεαρή επεξεργάζεται τώρα την κολοτρύπα του,χώνει απαλά το δάχτυλό της μέσα,ανατριχιάζει ολόκληρος ο νεαρός,ανοίγει τα μάτια του,ο Τάσος είναι μπροστά του,τι χοντρή ψολάρα έχει ο τύπος...

Την θέση της Δήμητρας παίρνει ο φίλος της,γονατίζει πίσω από τον Βαγγέλη,ενώ η φίλη του πάει μπροστά και βοηθάει τον νεαρό να σταθεί στα τέσσερα.Ο νεαρός νοιώθει την ψολάρα να ακουμπάει την υγρή του τρύπα,ενώ η Δήμητρα παίζει με το καμπυλωτό καβλί του.
Δεν αντιδράει,θέλει την ψολάρα μέσα του,τρέμει από προσμονή,ο μεγάλος
πούτσος ανοίγει σιγά σιγά τον νεανικό κόλο,βάλτον πασά μου,χώστον όλον μέσα γαμιά κου,πάρε με σε θέλω,αναφωνεί ο ηθοποιός.

Η χοντρή ψολάρα,χώνεται με δύναμη στο κολαράκι του,νομίζει θα τον σχίσει στα δύο θα τον κοματιάσει,μέχρι τα νεφρά θα φτάσει,βογγάει από πόνο και ηδονή,τα αρχίδια του γαμιά του χτυπάνε πάνω στα κολομέρια του και η φολάρα τον σχίζει κυριολεκτικά στα δύο.
Ο Βαγγέλης χύνει στα χέρια της Δήμητρας,ο Τάσος βγάζει σιγά σιγά τον πούτσο του.τον φέρνει στο πρόσωπο του νεαρού,τον γεμίζει με τα χύσια του,η Δήμητρα γλύφει τα χύσια πάνω στο πρόσωπό του Βαγγέλη,που και αυτός με την γλώσσα του μαζεύιει όσες σταγόνες μπορεί.
Τρείς μέρες έμεινε ακόμα το ζευγάρι.ο νεαρός ηθοποιός έγινε το σκλαβάκι τους,με το αζημίωτο βέβαια,τέτοιες στιγμές,τέτοια γαμήσια στην καυτή άμμο,δεν τα ζεις κάθε μέρα.

http://lovesexgreek.blogspot.com/
https://erotika-ebook.blogspot.com/

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
Anonymous
Our Comments Policy is available in the Lit FAQ
Post as:
Anonymous
Share this Story

Similar Stories

Medusa's Trophy The gods send a Spartan to slay Medusa. She has other plans.in Sci-Fi & Fantasy
Greek Gods: Aphrodite's Affair Aphrodite cheats on her husband with the God of War.in Chain Stories
Greek Myths: Artemis and Actaeon How Actaeon went being a hunter to being the hunted.in Chain Stories
Greek Myths: Arethusa & Alpheus The River God Alpheus falls in love with the nymph Arethusa.in Chain Stories
Ζευγάρια,έτοιμα για όλα ζευγάρια έτοιμα για όλα στις διακοπέςin Group Sex
More Stories