Αιχμάλωτος νο1

Story Info
Μια ιστορία αιχμαλωσίας.
1k words
4
44
0
1
Share this Story

Font Size

Default Font Size

Font Spacing

Default Font Spacing

Font Face

Default Font Face

Reading Theme

Default Theme (White)
You need to Log In or Sign Up to have your customization saved in your Literotica profile.
PUBLIC BETA

Note: You can change font size, font face, and turn on dark mode by clicking the "A" icon tab in the Story Info Box.

You can temporarily switch back to a Classic Literotica® experience during our ongoing public Beta testing. Please consider leaving feedback on issues you experience or suggest improvements.

Click here

Πιάστηκα χωρίς να το καταλάβω. Ήταν βράδυ και οι αμαζόνες εμφανίστηκαν από το πουθενά.

Δεν ήταν όπως τις είχα φανταστεί ούτε όπως τις τραγουδούσαν στους μύθους. Δεν είχαν καν πολλά όπλα, μόνο ένα σπαθί περασμένο στο ζωνάρι τους εξείχε.

Ήταν όμορφες οι περισσότερες. Μα με κοιτούσαν με αδιαφορία και χαμήλωσα το βλέμμα.

Μου δέσανε τα χέρια και με πρόσταξαν να περπατάω. Υπάκουσα. Η αλήθεια είναι ότι γνώριζα ότι έπαιζα με τη τύχη μου καθώς βρισκόμουν σε αυτά τα δάση. Όμως το αίσθημα ευθύνης με οδήγησε σε αυτή τη περιπέτεια.

Με παρουσίασαν στην αρχηγό τους.

Ηταν μια εντυπωσιακή γυναίκα ξέστηθη με ένα μεγάλο κόκκινο μανδύα. Η ηλικία της πρέπει να ήταν γύρω στα σαράντα αν έκρινα από τα μάτια της. Είχε μια αρχοντική παρουσία μα τα μπράτσα της έδειχναν συνάμα πολεμίστρια.

-Γιατί ήρθες εδώ;, ρώτησέ κοφτά.

-Είμαι αγγελιοφόρος αρχόντισσα, της απάντησα. Κομίζω προτάσεις ειρήνης με το λαό σου, ώστε να μπορέσουμε επιτέλους να ζήσουμε μονιασμένοι.

Γέλασε. Είσαι ανιχνευτής που απλώς λέει το παραμύθι του, μου απάντησε. Ξέρεις την τύχη σου. Είτε θάνατος, είτε θα παντρευτείς κ θα μείνεις για πάντα εδώ.

Έσκυψα το κεφάλι, δεν είπα ούτε μια κουβέντα.

Ήμουν τώρα καλοντυμένος, φόρουσα έναν λευκό χιτώνα και περίμενα με αλυσίδες στα πόδια. Ξαφνικά μπήκε. Η καρδιά μου σείστηκε. Είχα δει πολλές όμορφες αμαζόνες αλλά αυτά ήταν μια οπτασία.

Μια γυναίκα στο ύψος μου, με κατσαρά μαλλιά, λιγόκορμη που περπατούσε σταθερά προς το μέρος μου. Τα μάτια της βγάζανε σπίθες. Στάθηκε στο μισό μέτρο από μένα και έδωσε μονάχα ένα παράγγελμα.

Γδύσου.

Αποσβολωμένος, την παρατηρούσα, φορουσε έναν κόκκινο διάφανο χιτώνα όπου τα μικρά της στήθη σχημάτιζαν τη μορφή τους. Το χαμόγελο της είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπο της και έδειχνε μάλλον αρκετά ικανοποιημένη μαζί μου.

Σε είδα και μου αρέσες. Αν σου αρέσω και εγώ γδύσου αλλιώς να πω στην αρχόντισσα ότι δεν μου κάνεις. Πρέπει να σε εξετάσω πρώτα, μου ειπε με την φωνή της που έδειχνε ότι τα λόγια τα είχε αποστηθίσει.

Υπάκουσα. Έβγαλα το μοναδικό ρούχο που φόραγα και έμεινα αλυσοδεμένος και γυμνός μπροστά της.

Το πέος μου ταλαντεύονταν μπροστά της. Κύματα ηδονής το χτυπούσαν αν και ένιωθα ντροπή να με διατάζει με αυτό τον τρόπο μια γυναίκα.

Με εξέτασε από την κορφή ως τα νύχια, από μπρος και από πίσω. Το πέος μου με πονούσε από τον ερεθισμό του. Έφτανε στον αφαλό μου και ήδη έβγαζε υγρά.

-Μπορείς να μαλακιστείς, μου είπε μετά από λίγο.

Δάκρυα γέμιζαν τα μάτια μου, αλλά υπάκουσα στη προσταγή της.

Έπιασα το πέος μου με τρία δάκτυλα από κάτω και τον αντίχειρα από πάνω και άρχισα να αυνανίζομαι.

Μην χύσεις ακόμη, με διέταξε.

Οι κινήσεις του χεριού μου έγιναν πιο αργές, ένιωθα όμως ήδη τους όρχεις μου να είναι έτοιμοι να εκραγούν.

Για πρώτη φορά με ακούμπησε με το χέρι της και με αυστηρό ύφος είπε

Τώρα που σου σφίγγω τα αρχίδια, χύσε μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

Κύματα πόνου και ηδονής με κατέκλυσαν. Σαν τρελός κουνούσα το χέρι πάνω κάτω, ώσπου πίδακες άσπρου υγρού πετάχτηκαν στο κόκκινο χιτώνα της.

Ξέσφιξε το χέρι της, με χάιδεψε στο μάγουλο και είπε λες και ήμουν προϊόν για έλεγχο, το οποίο τα πήγε άριστα.

Υπέροχα. Θα συνεχίσουμε με τη τελετή αν δεν έχεις αντίρρηση.

Ένιωσα το απόλυτο άδειασμα στα γεννητικά μου όργανα, ενώ προσπαθούσα να μαζέψω το λαχάνιασμα μου.

Τουλάχιστον πες μου το όνομα σου, με τι ασχολείσαι, τι σου αρέσει, θελω να μαθω για εσένα..

Αμαζόνα, απαντησε.

Ο ναός ήταν γεμάτος. Εγώ ήμουν με τις αλυσίδες με το ίδιο λευκό χιτώνα, και η γυναίκα φορούσε ένα δερμάτινο θώρακα και μια ζώνη όπου κραδαίνε ένα μεγάλο σπαθί. Βαθμοφόρος θα είναι, σκέφτηκα.

Η αρχηγός ολότελα γυμνή, έλεγε σε μια αρχαία γλώσσα κάποια λόγια που δεν φτάνανε στα αυτιά μου. Το κεφάλι μου γύριζε από αυτά που συνέβαιναν, ίσως και από το ποτό που έπρεπε να πιω μαζί με την Αμαζόνα μου.

Ο περιποιημένος θάμνος της αρχηγού τι γεύση να έχει; σκεφτομουν. Οι ξανθές τρίχες της μου τύφλωναν τα μάτια. Πάλι είμαι καυλωμένος σκέφτηκα και δεν τα υπολογίζω σωστά.

Η τελετή τελείωσε επιτέλους. Αμαζόνες δώσανε συγχαρητήρια στην δικιά μου, και φέρανε ενα κρεβάτι στην αίθουσα. Φύγανε όλες εκτός από την αρχηγό που με διέταξε να γδυθώ.

Έκατσα δίπλα στην αμαζόνα μου. Παρατήρησα ότι παρότι η πανοπλία της ηταν σκληρή, τα μάγουλα της ήταν κόκκινα. Ίσως δεν αυτό που μου έδειχνε.

Της έπιασα το χέρι και της το φίλησα. Μπορώ να σε φιλήσω στα χείλη της είπα ψιθυριστά; Με έπιασε απαλά από μόνη της και με φίλησε, η γλώσσα μου γύρεψε τη δική της, το σάλιο της ανακατεύτηκε με το δικό μου και με ξεδίψασε. Άρχισα να της αφαιρώ τη πανοπλία, δεν αντέδρασε. Της χάιδεψα τα δύο της μήλα και πήρε το χέρι της και μου το πίεσε πάνω της. Τα πίεσα πιο άγρια και το χέρι μου βιαστικά πήγε να ψάξει για την Ήβη της. Η ζώνη της ήταν εμπόδιο, πήγα να την βγάλω.

Όχι, φώναξε. Εμφανώς εκνευρισμένη.

Με συγχωρείς, δε το κατάλαβα της αντιγύρισα.

Δε πειράζει. Γδύθηκε, αφήνοντας μόνο την ζώνη της και το σπαθί της.

Μικρές σταγόνες λαμπίριζαν πάνω στις τρίχες ανάμεσα στα πόδια της. Γλύψε με, με διέταξε. Ήμουν καθιστός και έβαλε τα το πόδι της λυγισμένο μπροστά μου. Δεν μπορούσα να κρατηθώ, έβαλα τη μύτη μου μέσα της να εισπνεύσω το είναι της. Η γλώσσα μου έγλυφε ότι έβρισκε έμπαινε μέσα της, έγλυφε τη πίσω τρύπα της. Μου έπιασε το κεφάλι και με κατεύθυνε στη κλειτορίδα της. Εδώ θέλω. Υπάκουσα. Έγλυφα με ρυθμό, ενώ αυτή την άκουγα να σπαράζει. Ο δείκτης μου βρεχόταν από τη. υγρασία της ενώ ο μέσος με λίγο σάλιο προσπαθούσε να την χαλαρώσει από πίσω, σπρώχνοντας το ευάλωτο τοιχάκι της.

ΑΡΚΕΤΑ, ακούστηκε η φωνή της αρχόντισσας. Γάμησε τον επιτέλους.

Η αμαζόνα υπάκουσε. Πήρε τα χέρια μου και με έσπρωξε να ξαπλώσω. Έπιασε το πέος μου με τα χέρια της και το κατεύθυνε μέσα της. Την είδα να υποφέρει να τον δεχτεί. Της έπιασα το στόμα και τον φίλησα, ενώ με το άλλο χέρι ψαχούλεψα το στήθος της.

Έβγαλε μια απότομη κραυγή ενώ πίεσε το σώμα της προς τα κάτω. Ένιωσα λίγο υγρό να κυλάει στα πόδια μου.

Της έβαλα το δάκτυλο μου στην είσοδο της πίσω τρύπας της ενώ με το άλλο χέρι της ζούλαγα το στήθος.

Βάλε το δάκτυλο σου πιο βαθειά στο κώλο μου, με παρακάλεσε. Υπάκουσα και το δάκτυλο εξαφανίστηκε μέσα της, ενώ με αντάμειψε με μια πίεση της γλώσσας στη δική μου.

Μπορώ να χύσω, την ρώτησα;

Ναι, χύσε το μουνί μου με διέταξε.

Άρχισα να σπαρτατάω, έβγαλα ένα μακρύ βογγητό. Η φιλόξενη ζεστή του μουνιού της συνάντησε το καυτό σπέρμα μου.

Συνέχισα να τη φιλάω. Αυτη όμως δεν ανταποκρινόταν πλέον.

Please rate this story
The author would appreciate your feedback.
  • COMMENTS
1 Comments
AnonymousAnonymousalmost 2 years ago

THIS NEEDS TO BE A MOVIE!!

Share this Story

Similar Stories

On The House Miya enjoys a sophisticated night out with the girls.in Group Sex
The Last Sibyl Historical, Mycenean Greek F/m!in NonConsent/Reluctance
The Wanderings of Amy Ch. 00 Author's thoughts on his first novel and erotic literature.in Novels and Novellas
The ErotiChronicles of 2016 A.D. Ch. 01 A Happy Prisoner.in Novels and Novellas
Rough Night A cuckold short story.in BDSM
More Stories